logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  2. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  3. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  4. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  5. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  6. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  7. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  8. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  9. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  10. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  11. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  12. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  13. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  14. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  15. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  16. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  17. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  18. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  19. گسست میان ادعا و واقعیت
  20. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی

بازدید رئیس سازمان راهداری از پایانه مرزی و بزرگراه بین المللی آستارا

بازدید رئیس سازمان راهداری از پایانه مرزی و بزرگراه بین المللی آستارا
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور از بزرگراه بین المللی و در حال احداث آستارا - آستارا در مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان و پایانه مرزی جدید در حال احداث آستارا در شمال غربی استان گیلان بازدید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا اکبری، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور امروز (سه شنبه، ۱۹ فروردین) از مسیر ۱۴۰۰ متری بزرگراه در حال احداث بین المللی آستارا - آستارا و پایانه مرزی جدید در حال احداث آستارا که به کمربندی و محور مواصلاتی آستارا به اردبیل متصل خواهد شد، بازدید کرد و در جریان میزان پیشرفت این پروژه بین المللی قرار گرفت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان، سرپرست فرمانداری شهرستان مرزی بندر آستارا و پیمانکاران پروژه های وزارت راه و شهرسازی، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور را در این بازدید همراهی می‌کردند.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در جریان این بازدیدها، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه با افتتاح پایانه مرزی جدید، ظرفیت ورود و خروج کامیون های ترانزیتی دو کشور همسایه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در حوزه صادرات کالا و واردات بیشتر خواهد شد، اظهار کرد: سایت جدید به‌عنوان پایانه مرزی تجاری و باری فعالیت خواهد کرد.

وی ادامه داد: طرح بزرگراه بین المللی آستارا - آستارا به طول ۱۴۰۰ متر با هدف ارتقای ایمنی، کاهش بار ترافیکی و تسهیل دسترسی درون‌شهری طراحی شده است و اکنون با ۷۲ درصد پیشرفت در مراحل پایانی اجرا قرار دارد.

اکبری با اشاره به اینکه تمرکز اصلی روی مسیر ۱۴۰۰ متری است، بیان کرد: امیدواریم بتوانیم در مدت ۱.۵ ماه آینده، این مسیر را به بهره برداری برسانیم تا تردد ناوگان تجاری از معبر قدیمی و موقتی را که در حاشیه جاده درست شده است به مسیر اصلی منتقل کنیم.

وی گفت: مذاکراتی نیز بین مقامات دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان انجام شده است که تا ماه آینده این پروژه به بهره برداری برسد و بخش زیادی از معضلات تردد در داخل شهر رفع و شرایط فعلی ساماندهی شود و به شرایط مطلوب برسد.

او درباره با زمان دقیق اتمام نهایی پروژه مسیر ۱۴۰۰ متری بزرگراه آستارا - آستارا و پایانه مرزی جدید، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم در مدت یک سال، پایانه مرزی جدید آستارا را به بهره برداری برسانیم. در اجرای پروژه های عمرانی شهرستان آستارا، در بخش راهداری نگرانی مالی وجود ندارد و بودجه لازم برای آن دیده شده است.

به گزارش ایسنا، شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۷ هزار نفر جمعیت در شمال غربی استان گیلان، حاشیه دریای خزر و همسایگی کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد و کانون ارتباط زمینی، دریایی و ریلی جمهوری اسلامی ایران و اوراسیا و گذرگاه مهم حمل و نقل منطقه ای است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه