logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

راز ماشین روزانه کونیگزگ؛ چرا سلطان ابرخودروها تویوتا سوار میشود؟

راز ماشین روزانه کونیگزگ؛ چرا سلطان ابرخودروها تویوتا سوار میشود؟
وقتی نابغه‌ی دنیای خودروهای سوپراسپرت برای رفت‌وآمد روزانه‌اش انتخابی متفاوت دارد، احتمالاً پای داستان جالبی در میان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کریستین فون کونیگزگ که به‌خاطر ساخت ابرخودروهای جذاب شناخته می‌شود، مثل خیلی از ما هر روز سر کار می‌رود. شاید تصور کنید کونیگزگ با یکی از شاهکارهای خودش به محل کار می‌رود، اما بر اساس یک پست اینستاگرامی، او برای رفت‌وآمد روزانه از تویوتا GR یاریس استفاده می‌کند.

 تویوتا GR یاریس، هاچ‌بک اسپرت و جمع‌وجوری است که برخلاف محصولات فوق‌العاده گران‌قیمت برند کونیگزگ، تعداد بیشتری از مردم توانایی خرید آن را دارند و البته در بازار ایالات‌ متحده عرضه نمی‌شود. خودروی انتخابی کریستین فون کونیگزگ، به نسخه‌ی جدید GR Yaris تعلق دارد و از موتور ۱٫۶ لیتری توربوشارژ سه سیلندر با قدرت ۲۸۰ اسب‌بخار و گشتاور معادل ۳۹۰ نیوتن‌متر بهره می‌برد.

در ابتدای ویدیو، کونیگزگ با لحن شوخ‌طبع می‌گوید: «جنون سه سیلندر در صبح زود»؛ جمله‌ای که به‌خوبی حال‌وهوای شروع روز کاری با خودروی دنده‌ای و چابک را نشان می‌دهد. در ادامه‌ی ویدیو، تعویض دنده‌ی روان از دنده‌ی یک به دو، مسیر رفت‌وآمد او و لحظه‌ی ورودش به دفتر شرکت کونیگزگ به تصویر کشیده می‌شود.

با توجه به اینکه کونیگزگ خالق برخی از سریع‌ترین و قدرتمندترین خودروهای دنیا است، دیدن او پشت فرمان تویوتا می‌تواند عجیب به‌نظر برسد. البته این اولین‌بار نیست که او با خودروهای ژاپنی سروکار دارد و در دوران دانشجویی نیز از مزدا MX-5 استفاده می‌کرد که پس از سال‌ها در سال ۲۰۱۹ آن را دوباره خرید و به گاراژش بازگرداند.

اگرچه GR یاریس در دسته‌ی خودروهای معمولی تویوتا قرار نمی‌گیرد بدون‌ شک دل خالق ابرخودروساز سوئدی را به‌دست آورده است؛ به‌طوری‌که هر روز صبح با اشتیاق پشت فرمان آن می‌نشیند و به سمت محل کارش حرکت می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه