نمایشگاه انفرادی طراحی در میاندوآب گشایش یافت + تصاویر
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میاندوآب گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته وحدت، نمایشگاه انفرادی طراحی با موضوع وحدت و اتحاد ملی گشایش یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، رضا شیخه در گفتگو با خبرنگار زرین خبر، اظهار کرد: این نمایشگاه به منظور گرامداشت هفته وحدت و با هدف توسعه اتحاد و انسجام ملی، و ارتقای هنر طراحی در خدمت موضوعات مختلف جوامع بشری و پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان علاقه مند به رشته های هنری به ویژه هنر طراحی برپا شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , زرین خبر,رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میاندوآب افزود: در این نمایشگاه 30 اثر هنری از آثار نسرین نظامی قدیم، از هنرمندان میاندوآبی فعال در زمینه طراحی، نقاشی و مجسمه سازی، در سبک های رئالیستی و سورئالیستی در محل نگارخانه مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد به نمایش در آمده است.
وی گفت: علاقه مندان می توانند به مدت یک هفته از ساعت 9 صبح تا 14 بعد از ظهر می توانند از این نمایشگاه بازدید کنند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میاندوآب افزود: در این نمایشگاه 30 اثر هنری از آثار نسرین نظامی قدیم، از هنرمندان میاندوآبی فعال در زمینه طراحی، نقاشی و مجسمه سازی، در سبک های رئالیستی و سورئالیستی در محل نگارخانه مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد به نمایش در آمده است.
,وی گفت: علاقه مندان می توانند به مدت یک هفته از ساعت 9 صبح تا 14 بعد از ظهر می توانند از این نمایشگاه بازدید کنند.
,
ارسال دیدگاه