logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

سفر رئیس جمهور مصر به کویت

سفر رئیس جمهور مصر به کویت
رئیس جمهور مصر در جریان سفرش به کویت، ضمن دیدار با ولیعهد این کشور، تحولات منطقه به ویژه وضعیت فلسطین را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر ابراز امیدواری کرد همکاری با کویت تحت رهبری «مشعل الاحمد الجابر الصباح» امیر این کشور در همه زمینه‌ها، به ویژه اقتصادی و سرمایه‌گذاری توسعه یابد و از تلاش‌های کویت برای توسعه اقتصاد براساس چشم‌انداز ۲۰۳۵ قدردانی کرده و ابراز امیدواری کرد میزان مبادلات تجاری و سرمایه‌گذاری میان دو کشوذ افزایش یابد.

 رئیس جمهور مصر این اظهارات را در جریان سفرش به کویت مطرح کرد که به محض ورود مورد استقبال «صباح خالد الحمد المبارک الصباح» ولیعهد کویت قرار گرفت. کویت دومین مقصد السیسی در تور خود به کشورهای حوزه خلیج فارس است.

دو طرف در این دیدار بر لزوم توقف فوری جنگ در غزه، تبادل اسرا، انتقال کامل کمک‌های انسانی و آغاز بازسازی غزه براساس طرح عربی تأکید کرده و مخالفت خود را با کوچ اجباری فلسطینی‌ها از سرزمین خود اعلام کردند. السیسی و ولیعهد کویت تداوم تلاش‌های بین‌المللی برای احیای یک روند سیاسی جدی که منجر به تشکیل کشور فلسطین در مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی شود، حائز اهمیت دانستند.

«محمد الشناوی» سخنگوی رسمی نهاد ریاست جمهوری مصر گفت ولیعهد کویت از السیسی در کشور دوم خود استقبال کرده و از تلاش‌های مصر در حمایت از برقراری امنیت و ثبات در منطقه قدردانی کرد و گفت کویت امیدوار است این سفر به تقویت روابط دوجانبه در زمینه‌های مختلف کمک کند و موجب استحکام روابط شود.

وی افزود در این سفر السیسی به کویت، تحولات منطقه نیز مورد بررسی قرار گرفت و رئیس جمهور مصر ولیعهد کویت را در جریان تلاش‌های مصر برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه قرار داد.

الشناوی گفت همچنین در این دیدار، تحولات اوضاع سوریه، تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای حل بحران یمن و حمایت از استقرار سودان بررسی شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه