logo
سه‌شنبه 14 مهر 1405 | سه‌شنبه 06 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  2. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  3. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  4. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  5. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  6. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  7. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  8. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  9. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  10. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  11. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  12. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  13. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  14. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  15. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  16. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  17. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  18. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  19. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  20. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است

انصاری: موانع حقوقی کسب و کارها رفع شود

انصاری: موانع حقوقی کسب و کارها رفع شود
معاون حقوقی رئیس‌جمهور در بازدید از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران گفت: موانع حقوقی و مقرراتی فضای کسب‌وکار باید رفع شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، در جریان بازدید از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، به مشکلات حقوقی و مقرراتی که همچنان بر فضای کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری تأثیرگذار است، اشاره کرد و تأکید نمود که با وجود تلاش‌های صورت‌گرفته، این مسائل باید توسط تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط حل شود تا شرایط برای بخش خصوصی تسهیل گردد.

انصاری در این بازدید گفت: رئیس‌جمهور محترم همواره بر لزوم تسهیل فضای کسب‌وکار و به ویژه تسهیل سرمایه‌گذاری تأکید داشته‌اند، اما هنوز موانع حقوقی و مقرراتی وجود دارد که باید برطرف شوند. دستگاه‌های مختلف باید در راستای رفع این موانع و فراهم کردن بسترهای مالی و حمایتی برای بخش خصوصی، اقدامات مؤثری انجام دهند.

وی همچنین افزود: جوانان تحصیل‌کرده کشور نیازمند حمایت‌های ویژه‌ای هستند. ایجاد پارک‌های فناوری، سایت‌ها و مراکز تخصصی به آن‌ها کمک می‌کند تا بتوانند دانش خود را به عمل تبدیل کنند و در بخش‌های مختلف اقتصادی کشور به کار بگیرند.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به گام‌های مثبت برداشته‌شده در سال‌های اخیر در حوزه توسعه پارک‌های فناوری، اظهار داشت که علی‌رغم این پیشرفت‌ها، هنوز حمایت‌های موجود از جوانان فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان کافی نیست و برای پیشرفت بیشتر باید پیوندهایی بین بخش صنعت و شرکت‌های بزرگ با مراکز فناوری ایجاد شود تا بتوانند از این مراکز حمایت مالی و معنوی کنند.

انصاری در بخش دیگری از سخنان خود، به واردات محصولات مشابه خارجی با کیفیت پایین‌تر اشاره کرد و گفت: علیرغم دستاوردهای بزرگی که در بسیاری از صنایع به دست آورده‌ایم، همچنان شاهد واردات محصولات مشابه خارجی هستیم که گاهی کیفیت کمتری دارند. این امر ناعادلانه است و باید حمایت بیشتری از تولیدات داخلی به ویژه شرکت‌های نوآور و دانش‌بنیان صورت گیرد.

وی در پایان از تمامی فعالان اقتصادی، به‌ویژه بخش دولتی و خصوصی خواست که با نگاه به همیّت ملی، از تولیدگران داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کنند تا رشد علمی و توسعه کشور تسریع یابد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه