logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

رئیس فدراسیون فوتبال:

برای دکتر سیار آرزوی سلامتی دارم/VAR برای صیانت از فوتبال است

برای دکتر سیار آرزوی سلامتی دارم/VAR برای صیانت از فوتبال است
رییس فدراسیون فوتبال ایران گفت: خوشحالم اکنون VAR داریم که از فوتبال صیانت بیشتری شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مهدی تاج در آیین افتتاحیه کلاس آموزش کمک‌ داور ویدیویی، اظهار داشت: همیشه گفته‌ و خوشحالم در بحث آموزش کارهای خوبی در حال انجام است. امیدوارم در این زمینه ثمربخش باشیم و کارهای بزرگی را دنبال کنیم. باید این روند را ادامه بدهیم.

وی افزود: آن اوایل که خواستم از VAR حرف بزنم، خیلی‌ها گفتند خودم را درگیر این موضوع نکنم. واقعیت این است آن اوایل هم چیز خاصی در دست نداشتم که چنین کاری انجام بدهم اما دیدم جامعه داوری خیلی در هجمه است. به همین دلیل برای سلامت فوتبال باید استفاده از VAR را الزام می‌کردیم. پس از ان اتفاقاتی رخ داد که خود فدراسیون فوتبال بدون اینکه نیازی باشد در این بحث ورود کند، ۷ دستگاه را وارد کشور کرد. خوشحالم حالا برای صیانت از فوتبال چنین چیزی داریم.

رئیس فدراسیون اضافه کرد: ابتدا قرار بود دولت قبلی به ما کمک کند اما فعل و انفعالاتی رخ داد که هنوز هم پولی که مصوب دولت قبلی بود، به دست ما نرسیده اما خیلی خوشبینم این اتفاق رخ داده و آن بودجه را در اختیار بگیریم. به هر حال فدراسیون دستگاه‌های EVS که بهترین دستگاه VAR در دنیا است وارد کرد. خیلی روی این موضوع حساس هستم که بتوانیم بهترین دستگاه‌ مورد استفاده‌ در دنیا را وارد کنیم.

تاج با اشاره به دستمزد داوران، گفت: استفاده از VAR باعث شد فوتبال ما خیلی آرام‌تر شود اما شاید ایران تنها کشوری باشد که با این سیستم هم به داوری اعتراض می‌شود که باید رفته رفته این هم کم شود. نباید حتی همین اندک اعتراض‌ها را هم داشته باشیم اما در کل روند بسیار مثبت بوده است.  باید این روند را ادامه بدهیم. برخی نکاتی که در سال اول داشتیم طبیعی بود اما باید همیشه بهتر از قبل باشیم.

رئیس فدراسیون تصریح کرد: برای اولین در لیگ برتر مردان از داوران خانم در اتاق VAR استفاده کردیم. با وجود VAR نباید اشتباهی ببینیم و اگر داور VAR به داور وسط بگوید صحنه‌ای را بررسی کن باید او هم اطمینان کند‌ تا نکته‌ای پیش نیاید.

تاج عنوان کرد: خیلی‌ برای جامعه داوری خوشحالم و بسیار خرسندم بزرگانی مثل ابراهیم میرزابیگی و محمد فنایی در جمع ما هستند. برای دکتر پرویز سیار هم آرزوی سلامتی داشته و امیدوارم هرچه سریع‌تر از بیماری بهبود پیدا کند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه