logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

بخشدار خاوران:

موضوع اتباع غیرمجاز با جدیت پیگیری می‌شود

موضوع اتباع غیرمجاز با جدیت پیگیری می‌شود
بخشدار خاوران درباره اقدامات صورت‌گرفته برای برخورد با اتباع غیرمجاز، از تشکیل جلسات متعدد با مسئولان اجرایی بخش خبر داد و تأکید کرد که این موضوع در سطح بخش خاوران با جدیت رصد و پیگیری می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هوشنگ اکبری در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری «تهران نیوز»، درباره اقدامات صورت‌گرفته برای برخورد با اتباع غیرمجاز، از تشکیل جلسات متعدد با مسئولان اجرایی بخش خبر داد و تأکید کرد که این موضوع در سطح بخش خاوران با جدیت رصد و پیگیری می‌شود.

وی اظهار داشت: از زمان مطرح شدن ضرورت برخورد با اتباع غیرمجاز، پنج نشست تخصصی در بخشداری خاوران با حضور مسئولان اجرایی و متولیان ذی‌ربط برگزار شده است تا برنامه‌ریزی‌های لازم برای مدیریت این موضوع انجام گیرد.

بخشدار خاوران ادامه داد: یکی از چالش‌های اصلی اشتغال اتباع غیرمجاز در مشاغل ممنوعه است که در همین راستا، جلسات متعددی با اداره کار شهرستان ری برگزار شده و اقدامات اجرایی در این زمینه صورت گرفته است.

اکبری تأکید کرد: این موضوع در سطح شهر قیام‌دشت و روستاهای بخش خاوران تحت نظارت مستمر قرار دارد تا از فعالیت غیرقانونی افراد فاقد مجوز جلوگیری شود.

وی با اشاره به موضوع سکونت اتباع غیرمجاز گفت: جلساتی با اتحادیه املاک و بنگاه‌های معاملاتی برگزار شده تا برخورد لازم با املاک غیرمجاز که اقدام به انعقاد قرارداد با اتباع غیرمجاز می‌کنند، صورت گیرد؛ برخی از املاک غیرمجاز نیز با هماهنگی و دستور ریاست حوزه قضایی بخش خاوران، مورد برخورد قانونی قرار گرفته‌اند.

بخشدار خاوران خاطرنشان کرد: اخیراً در جلسه‌ای با پلیس راهور، شهرداری و دهیاری‌ها هماهنگی‌های لازم انجام شده تا از ظرفیت‌های این نهادها برای برخورد با اتباع غیرمجاز که بدون گواهینامه با خودرو و موتورسیکلت تردد دارند، استفاده شود؛ این برنامه در یک زمان‌بندی مشخص اجرایی خواهد شد تا تخلفات ترافیکی اتباع غیرمجاز کاهش یابد.

اکبری تصریح کرد: با وجود پیگیری‌های مستمر برای برخورد با اتباع غیرمجاز در سطح بخش خاوران، این موضوع نیازمند یک عزم ملی است. وجود مشکلات در روند خروج اتباع از کشور و اردوگاه‌های نگهداری موجب شده که پس از دستگیری توسط کلانتری‌های قیام‌دشت و خاورشهر، مجدداً شاهد حضور این افراد در سطح شهر باشیم که این امر نیازمند برنامه‌ریزی و همکاری گسترده‌تر در سطح کشوری است.

وی با اشاره به نسبت جمعیت اتباع در روستاهای بخش خاوران افزود: اگر اشتغال اتباع غیرمجاز محدود شود، تعداد زیادی از آن‌ها ناچار به ترک منطقه خواهند شد زیرا نبود شغل، بر سایر موضوعات حیاتی مانند تأمین مسکن، آموزش و خدمات شهری نیز تأثیر مستقیم می‌گذارد.

بخشدار خاوران در ادامه گفت: یکی از مشکلاتی که موجب اشتغال اتباع غیرمجاز در بخش خاوران شده، تفاوت میزان حقوق میان کارگران ایرانی و اتباع غیرمجاز است.

وی اظهار داشت: اتباع با کم‌ترین حقوق و امکانات در مجموعه‌های صنعتی مشغول به کار می‌شوند، در حالی که کارگران ایرانی به دلیل شرایط کاری سخت، تمایلی به اشتغال ندارند.

اکبری خواستار اصلاح قوانین مربوط به حقوق کارگران شد تا این موضوع بتواند به‌درستی مدیریت شود و فرصت‌های اشتغال برای نیروی کار ایرانی تقویت گردد.

وی درباره اقدامات صورت‌گرفته در حوزه آموزشی گفت: دو مدرسه در روستاهای محمودآباد و قاسم‌آباد در حال احداث هستند و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به بهره‌برداری برسند؛ اما حضور اتباع غیرمجاز موجب کاهش سرانه آموزشی خواهد شد و این امر نیازمند حمایت ویژه برای افزایش امکانات آموزشی در منطقه است.

بخشدار خاوران در پایان تأکید کرد: اقدامات مربوط به مدیریت حضور اتباع غیرمجاز در بخش خاوران همچنان در حال پیگیری است و همکاری بیش‌تر نهادهای دولتی می‌تواند موجب کاهش مشکلات و دستیابی به نتایج مطلوب‌تر در این حوزه شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه