logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

بیانیه حماس:

قحطی در غزه بیداد می‌کند/ پایان تمامی ذخایر غذایی مردم غزه

قحطی در غزه بیداد می‌کند/ پایان تمامی ذخایر غذایی مردم غزه
حماس در بیانیه ای اعلام کرد: اعلام برنامه جهانی غذا درباره پایان یافتن تمامی ذخایر غذایی در غزه، سطح خطرناک فاجعه انسانی ناشی از اقدامات و جنایات رژیم اشغالگر و فاشیست را آشکار می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری شهاب، جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای تأکید کرد که نوار غزه وارد مرحله واقعی قحطی شده و کابینه جنایتکار بنیامین نتانیاهو گرسنگی را به‌عنوان سلاحی برای نسل‌کشی به کار گرفته است.

در این بیانیه آمده است که اعلام برنامه جهانی غذا درباره پایان یافتن تمامی ذخایر غذایی در غزه، سطح خطرناک فاجعه انسانی ناشی از اقدامات و جنایات رژیم اشغالگر و فاشیست را آشکار ساخته و تأیید می‌کند که مردم غزه وارد وضعیت قحطی شده‌اند.

حماس هشدار داد که محاصره کامل تحمیلی از سوی رژیم اشغالگر و جلوگیری از ورود ضروریات حیاتی نظیر غذا، آب، دارو و سوخت، جان بیش از دو میلیون و ۲۵۰ هزار فلسطینی را که تحت بمباران‌ها، کشتارها و جنگ نسل‌کشی زندگی می‌کنند، به طور جدی تهدید می‌کند.

جنبش حماس با اشاره به استفاده عامدانه کابینه نتانیاهو از گرسنگی به عنوان سلاح و حمله به ایستگاه‌های آب‌رسانی و مراکز توزیع غذا، این اقدامات را از فجیع‌ترین مصادیق نقض قوانین بین‌المللی و عرف انسانی دانست و خواستار موضع‌گیری قاطع و گام‌های عملی جامعه جهانی برای محاکمه عاملان این جنایات شد.

حماس همچنین از تمامی نهادها و سازمان‌های بین‌المللی خواست برای توقف فوری جنایت گرسنگی جمعی، پایان محاصره کامل نوار غزه که نزدیک به دو ماه ادامه دارد و تأمین ورود فوری کمک‌های غذایی و دارویی اقدام کنند.

این جنبش همچنین از کشورهای عربی و اسلامی، در سطح دولت‌ها، ملت‌ها، احزاب، اتحادیه‌ها و تجمعات خواست تا به مسئولیت‌های تاریخی خود عمل کرده، سکوت را بشکنند، برای شکستن محاصره ناعادلانه غزه دست به تحرک بزنند و نیازهای حیاتی ملت فلسطین را تأمین نمایند.

حماس بر ضرورت تشکیل جبهه‌ای گسترده برای حمایت از مقاومت مردم فلسطین در برابر تجاوزات و طرح‌های جنایتکارانه کوچ اجباری تأکید کرد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه