اخبار داغ

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی خبر داد:

ارسال 400 واحد خون از مرکزی به بندرعباس

ارسال 400 واحد خون از مرکزی به بندرعباس
مدیرکل انتقال خون استان مرکزی گفت: ۴۰۰ واحد خون (معادل یک‌هزار و ۲۰۰ واحد فرآورده خونی) از طرف مردم استان مرکزی و از طریق تهران، به مصدومان بندرعباس اهدا شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از با پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ ریتا ظهیری گفت: در اولین ساعات وقوع حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی شهر بندرعباس، کمیته بحران اداره کل انتقال خون استان مرکزی تشکیل شد و تصمیمات مقتضی درخصوص کمک به تامین نیازحادثه دیدگان اتخاذ شد.  

وی تاکید کرد: خوشبختانه در حال حاضر وضعیت ذخایر خون استان مطلوب است.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی افزود: با توجه به استقبال بسیار خوب مردم استان از اهدای خون به حادثه دیدگان، روز یکشنبه هفتم اردیبهشت‌ماه ۴۰۰ واحد خون (معادل یک‌هزار و ۲۰۰ واحد فرآورده خونی) از طرف مردم استان مرکزی و از طریق تهران، به مصدومان واقعه اهدا شده است.

وی ادامه داد: انواع گروه خونی برای رفع نیاز مصدومان حادثه بندرعباس ارسال شده که بیشترین اهدا خون بر حسب نیاز گروه، خونی O مثبت، A مثبت و B مثبت و سپس سایر گروه‌های خونی بوده است.

ظهیری ادامه داد: در صورت ادامه نیاز، محموله‌های بیشتری نیز به بندرعباس و شیراز ارسال می‌شود.  

وی از هم استانی‌های که همواره یاری‌رسان بیماران و حادثه‌دیدگان بوده‌اند، صمیمانه قدردانی کرد و بیان کرد: از هم استانی‌های عزیز تقاضا داریم اهدای خون را به عنوان یک عمل مستمر در برنامه زندگی خود قرار دهند، چرا که نیاز به خون همیشگی است.

ظهیری تاکید کرد: در صورت نیاز به ارسال مجدد خون، اطلاعیه‌های لازم از طریق رسانه‌هایی رسمی منتشر شده و اهداکنندگان عزیزبه پایگاه‌های انتقال خون شهرستان‌های اراک، ساوه وخمین فراخوان خواهند شد.

به گزارش «دیار آفتاب» انفجار مهیب در اسکله بندر شهید رجایی بندرعباس، روز شنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ساعت ۱۲:۱۰ ظهر رخ داد که با توجه به مصدومیت بیش از ۵۰۰ نفر، پایگاه انتقال خون استان هرمزگان، از شهروندان بندرعباسی درخواست کرد برای کمک به تامین خون، به‌ ویژه گروه‌های خونی o منفی، به این پایگاه مراجعه کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه