شهردار اسفراین :
طرح بازسازی و مرمت معابر اسفراین در حال اجراست
شهردار اسفراین گفت: از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری 12 هزار متر مربع از معابر اصلی اسفراین بازسازی و مرمت آن در حال اجراست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از سپهرآیین ،شهردار اسفراین در گفتوگو با خبرنگار ما گفت : پیادهرو محلی است برای تردد آسان عابران که بتوانند با خیال راحت و بدون نگرانی از تردد وسائط نقلیه طی مسیر کنند که در همین راستا به منظور مناسب سازی پیاده روها برای عبور معلولین از مهر ماه امسال کار مرمت و بازسازی آغاز شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپهرآیین,
هادی زارعی افزود: برای بهسازی، مرمت، جدولگذاری و پازل کاری سطح 12 هزار متر مربع از پیادهروهای خیابانهای امام رضا (ع)، طالقانی، اسفراینی و ولی عصر در سال مالی جاری 5 میلیارد ریال اعتبار پیشبینی شده است.
,
وی تصریح کرد: در این راستا مبلغ 3 میلیارد ریال آن از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری اختصاص یافته و مبلغ 2 میلیارد ریال نیز از محل منابع داخلی شهرداری اسفراین تأمین خواهد شد.
,
شهردار اسفراین گفت: تاکنون 5 هزار مترمربع از پیادهروهای خیابانهای پیشبینی طرح، بهسازی، مرمت، جدولگذاری و پازلکاری شده و مابقی آنها نیز تا پایان سال مالی تیر ماه 94 به اتمام خواهد رسید.
,
وی اضافه کرد: بقیه خیابانهای اصلی شهر اسفراین نیز برای سال 94 و 95 ترمیم و مرمت خواهند شد .
,
انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه