علیرضا اسداللهی سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان خرم دره شد
طی مراسمی با حضور فرماندارخرم دره و مسولان استانی “علیرضا اسداللهی” به عنوان سرپرست جدید جهاد کشاورزی شهرستان خرم دره معرفی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نبض سحر، فرماندار شهرستان خرم دره در این مراسم گفت: با توجه به اینکه شهرستان خرم دره دارای پتانسیل های فراوان در بخش کشاورزی است باید اهتمام جدی در زمینه استفاده بهینه و مطلوب از این پتانسیل ها در شهرستان وجود داشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض سحر،,جمشید شیخی در ادامه با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در زمینه اقتصادی مقاومتی و همچنین گنجاندن این مقوله در شعار سال ،تصریح کرد: کشاورزان در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش مهمی ایفا می کنند لذا باید در راستای رفع مشکلات آنها گامهای بیشتری برداشته شود.
,در پایان این مراسم نیز از خدمات “فریدون داودی” تقدیر و “علیرضا اسداللهی” به عنوان سرپرست جدید جهاد کشاورزی شهرستان خرم دره معرفی شد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه