logo
سه‌شنبه 14 مهر 1405 | سه‌شنبه 06 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  2. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  3. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  4. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  5. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  6. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  7. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  8. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  9. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  10. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  11. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  12. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  13. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  14. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  15. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  16. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  17. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  18. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  19. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  20. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است

امیر نصیرزاده:

اقتدار دریایی ایران در راستای ایجاد صلح در خلیج فارس است

اقتدار دریایی ایران در راستای ایجاد صلح در خلیج فارس است
وزیر دفاع، اقتدار دریایی ایران را در راستای ایجاد صلح و توسعه همکاری‌های اقتصادی کشورهای پیرامون خلیج فارس دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با صدور پیامی روز ملی خلیج فارس را گرامی داشت.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«دهم اردیبهشت‌ماه که در تقویم رسمی کشور روز ملی خلیج فارس نامیده شده است، روزی است که یادآور حماسه ازخودگذشتگی ملت غیور و سرافراز ایران در اخراج استعمارگران پرتغالی از منطقه بوده است.

در تاریخ کهن ایران‌زمین، این پهنه‌ی آبی تمدن‌ساز نه‌تنها بخشی جدایی‌ناپذیر از میراث تاریخی و فرهنگی منطقه بلکه نماد همزیستی ملل و شکوه تاریخ تمدن شش هزار ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران است.

روز ملی خلیج فارس فرصتی برای پاسداشت حقیقتی است که در لابه لای کتیبه‌های کهن نقشه‌های تاریخی و متون رسمی بین‌المللی ماندگار شده است.

نام خلیج فارس در آثار برجسته‌ای چون نقشه‌های جغرافیایی معتبر متون کهن و گزارش‌های سازمان‌های بین‌المللی ثبت گردیده و پیوسته مورد تأیید جامعه جهانی بوده است. حفظ و پاسداشت این نام تاریخی نه‌تنها وظیفه‌ای ملی بلکه مسئولیتی بین‌المللی در راستای احترام به حقایق مسلم تاریخی است.

در این روز بر تعهد خود در پاسداری از میراث فرهنگی و تاریخی منطقه تأکید می‌ورزیم و همگان را به تقویت پیوندهای مشترک، آگاهی‌بخشی و دفاع از حقایق تاریخی فرا می‌خوانیم.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به‌ویژه در دوران هشت ساله دفاع مقدس که تهدیدات گسترده جهان‌خواران و دست‌نشاندگان آن‌ها بر این منطقه متمرکز شده بود، شاهد مجاهدت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیروهای مسلح در حفظ و حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده است.

از این رو وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان‌های تابعه آن در راستای تدابیر و فرامین فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) صیانت از این خطه سرزمین مقدس را با تولیدات علمی، تحقیقاتی و دفاعی در دستور کار قرار داده است.

شایان ذکر است اقتدار دریایی ایران و حضور قدرتمند یگان‌های دریایی نیروهای مسلح در خلیج فارس در راستای ایجاد ثبات امنیتی، ایجاد صلح و توسعه همکاری‌های اقتصادی کشورهای پیرامون خلیج فارس است.

از این رو پیام جمهوری اسلامی ایران به جهانیان صلح و ثبات در این پهنه آبی در راستای منفعت جمعی و مشترک همه کشورهای پیرامون خلیج فارس می‌باشد.

یاد و نام شهدای خلیج فارس تا ابد گرامی باد

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه