logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

خرازی:

ایران مقتدر است و کسی نمی‌تواند به کشور ما تجاوز کند

ایران مقتدر است و کسی نمی‌تواند به کشور ما تجاوز کند
رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی با تاکید بر اقتدار ایرانِ امروز، گفت: اگر ایران به کشورهای بیگانه وابسته بود، طبیعتا نمی‌توانست این‌گونه مستقل عمل کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«سید کمال خرازی» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی روز پنجشنبه و طی سخنانی در همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس اظهار داشت: امروزه کشور ما یک کشور مقتدر است و کسی نمی‌تواند به کشور ما تجاوز کند. اگر ایران به کشورهای بیگانه وابسته بود، طبیعتا نمی‌توانست این‌گونه مستقل عمل کند.

وی تصریح کرد: اقتدار حاصل شد و دیگران این اقتدار را اذعان می‌کنند؛ جمهوری اسلامی ایران مقتدر است، از نظر نظامی توانسته دفاع کند و در برابر بیگانگان بایستد. همیشه سیاست راهبردی این بوده اقتدار کشور تثبیت شود و دیگران به ایران به عنوان قدرت منطقه‌ای اذعان کنند لذا زمینه فراهم می‌شود تا روابط ایران ترمیم شود، یعنی در سایه اقتدار نظامی باید به استفاده از قدرت نرم بپردازیم تا روابط سالمی بین ایران و کشورهای دیگر فراهم شود.

خرازی تصریح کرد: از طرفی تحولات ژئوپلیتیکی که در منطقه رخ داده و تغییراتی که به وجود آمده و تغییر سیاست کشورها و تاکید بر توسعه شرایطی را فراهم آورده که بتوانیم با اتکا به قدرت نرم زمینه گفت‌وگو را با کشورهای دیگر در منطقه فراهم کنیم.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی همچنین بیان کرد: از سوی دیگر در راستای تحولات ژئوپلیتیک و ژئواستراتژیک؛ وضعیت اسرائیل و زیاده‌طلبی و گسترش‌طلبی اسرائیل است که به خصوص بعد از عملیات هفت اکتبر می‌بینیم که اسرائیلی‌ها صریحا در این راستا گام برمی‌دارند. 

وی افزود: اگر امروز اسرائیل این چنین در غزه رفتار می‌کند و می‌خواهد به طور کامل در سلطه خودش باشد و رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد غزه را به خاک خود تبدیل کند، این نشانه سیاست قدیمی اسرائیلی‌ها و صهیونیست‌ها برای گسترش اسرائیل از نیل تا فرات است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه