logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

طی بیانیه‌ای تندوتیز؛

اعتراض باشگاه پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی در کمیته انضباطی

اعتراض باشگاه پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی در کمیته انضباطی
باشگاه پرسپولیس به تشدید محرومیت افشین پیروانی اعتراض کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، باشگاه پرسپولیس به تشدید محرومیت مدیر تیم فوتبال پرسپولیس در آستانه مسابقه لیگ که با نادیده گرفتن آیین نامه انضباطی فوتبال ایران اتفاق افتاد، اعتراض کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

فوتبال ایران در فصلی که گذشت شاهد عملکرد سوال‌برانگیز ارکان قضایی و انضباطی فدراسیون فوتبال بوده است که معرف حضور همه است و متاسفانه این روند همچنان ادامه دارد.

نماد این موضوع پرونده‌ای بود که تقریبا به یک سالگی آن نزدیک می‌شویم ولی هنوز نتیجه آن معلوم نیست! ارکان قضایی و انضباطی فوتبال ایران حال خود به خوبی واقف شده‌اند که چه مسایلی روی داد که صدور رای در این ارتباط تا به این زمان به تعویق بیفتد. پرسپولیس بزرگترین قربانی این شرایط بوده و است ولی به نظر این هم کفایت نمی‌کند.

اکنون شاهد هستیم در جریان تجدید نظرخواهی برای حکم صادره علیه آقای افشین پیروانی، با تشدید رای، محرومیت تعلیقی وی به محرومیت قطعی بدل شده است!

این اتفاق در شرایطی روی داد که در بند ۵ از ماده ۱۰۶ آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال با صراحت و شفافیت و به شکل غیر قابل تفسیر آمده است؛ «اگر فقط محکوم عليه از رای صادره تجدیدنظرخواهی کرده باشد، در این صورت و در مرحله تجدیدنظر، مجازات وی تشدید نخواهد شد»

این برای چندمین بار است که این قانون علیه پرسپولیس نادیده گرفته شده است. بر اساس این قانون کمیته استیناف در سخت‌گیرانه‌ترین حالت باید رای تعلیقی را تایید می‌نمود و آقای پیروانی نباید برای بازی با مس رفسنجان نباید با محرومیت رو به رو می‌شد.

نکته بعدی این که رای شکایت پرسپولیس برای یک فسخ غیر موجه بعد از ماه‌ها هنوز به دلایلی که مشخص است منتج به رای نشده است. اتفاقات بازی با تراکتور در بهمن ماه که منجر به صدمه جانی به هواداران پرسپولیس شد و موضوع امنیت جانی در ورزشگاه‌های ایران را زیر سوال برد بعد از گذر بیش از ۱۰۰ روز هنوز به رای نهایی درباره آسیب‌های بدنی ختم نرسیده است، ولی برای مدیر تیم فوتبال پرسپولیس درست در روز قبل از مسابقه لیگ و تازه با نادیده گرفتن قانون منع تشدید مجازات در آیین نامه انضباطی، رای محرومیت قطعی صادر می‌شود!

این در حالی است که رای صادره اساسا اشتباه است و توجیه قانونی ندارد. در این ارتباط، اشخاص مختلفی در ارکان قضایی مورد مشورت قرار گرفتند. همه در این باره تاکید دارند حتی در صورتی که حرف و ادعای کذبی مطرح شده باشد در صورتی که آن کذب بر اساس قانون جرم باشد می‌توان آن را مجازات کرد.

آقای پیروانی چه حرف کذبی گفته‌اند که قانونا جرم بوده است تا مورد مجازات قرار گرفته باشند؟!

حال در این شرایط که بسیاری از اصول در پیگیری پرونده‌ها و صدور احکام به راحتی نادیده گرفته می‌شود و مکرر شاهد این مساله به سود بعضی باشگاه‌ها و به زیان بعضی دیگر از جمله پرسپولیس هستیم، به طور جدی انتظار می‌رود با توجه به صراحت مقررات انضباطی فوتبال ایران، این محرومیت لغو شود.

همچنین به طور جدی انتظار داریم روند کنونی بیش از این ادامه نیابد و متوقف شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه