اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در بخش نظارت خلأ داریم؛

دنیامالی: فوتبال باید المپیکی شود؛ در ساحلی افتخارآمیز حذف شدیم!

دنیامالی: فوتبال باید المپیکی شود؛ در ساحلی افتخارآمیز حذف شدیم!
وزیر ورزش و جوانان گفت: تیم فوتبال ساحلی با افتخار از مسابقات جام‌جهانی حذف شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان پس از بازدید از اردوی ملی‌پوشان ورزش‌های کارگری اظهار داشت: یکی از اهدافی که در وزارت ورزش در راستای توسعه ورزش همگانی و ورزش قهرمانی تعریف کردیم، توجه ویژه به ظرفیت‌های دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های دیگر است. در قالب ورزش اقشار و ورزش‌‌هایی که در دنیا فدراسیون جهانی دارند؛ از نیروهای مسلح تا ورزش کارگری، دانش‌آموزی و دانشجویی و موارد اینچنینی در حال توسعه هستیم. سابقه ما در حضور ورزشکاران ما در اقشار و صنوف مختلف در دنیا یک سابقه بسیار روشن و پر از افتخار است.
وی تصریح کرد: این فضا برای ما یک فضای پرفرصتی است و قطعاً تلاش من و همکارانم گسترش این بخش در حوزه قهرمانی و مدال‌آوری و اصل ماجرای ما ورزش همگانی  خواهد بود. فرض کنید کارگری که هر روز ورزش و بدن سالمی داشته باشد، قطعاً ذهن فعال و بدن سالمی می‌تواند داشته باشد. طبیعتاً اثرگذاری او در حوزه کار و فعالیت می‌تواند در حوزه اقتصاد کشور مفید به فایده باشد و بیشتر از این ظرفیت ما استفاده کنیم. نکته‌ای که خیلی توجه داریم؛ اکثر این اقشار و صنوف ما به یک شکلی به حوزه سلامت نیز باز می‌گردند.
وزیر ورزش و جوانان عنوان کرد: در طول سال تعدادی از کارگران عزیز در حین کار و تولید جان  خود را از دست می‌دهند. برای ما آمار یک نفر نیز زیاد است یا متاسفانه قطع عضو برای کارگران ما خیلی وجود دارد. از این بابت اعتقاد داریم حوزه ورزش را مجموعه کار و کارگری کمک کنیم تا توسعه پیدا کند. بچه‌ها برای مسابقات جهانی به یونان خواهند رفت و خیلی خوشحالم از کاروان 69 ورزشکار ما، 13 نفر از دختران و زنان حضور دارند که همگی آنها کارگر هستند. بر خودمان می‌بالیم که ایران عزیز ما کارگران فعالی دارد و انشاالله در آینده شاهد خبرهای خیلی خوبی از ورزش کار و کارگری خواهیم بود.
دنیامالی در خصوص حذف ملی‌پوشان فوتسال ساحلی از مسابقات جهانی بعد از ناکامی فوتسال، نوجوانان و تیم امید و اینکه چه تصمیمی در جلسه با مسئولان فدراسیون فوتبال گرفته شد، گفت: فوتبال ساحلی را نمی‌توانیم با تیم جوانان در کنار هم قرار بدهیم؛ چرا که پیگیری دقیق و مرتبی داشتم. فوتبال ساحلی ما واقعاً با افتخار ظاهر شد و شکست 4 بر 3 مقابل بلاروس نیز با افتخار بود. بچه‌های ما موقعیت‌های خیلی خوبی داشتند و این به قضاوت همه کارشناسان است.
وی در پایان عنوان کرد: در مورد جوانان فرمایش شما درست است؛ طبیعتاً ما وظیفه نظارتی داریم و نشستی برگزار کردیم و تصمیمات برای آینده گرفته شد و قول‌هایی  داده شد که تا روی تیم‌های پایه بیشتر کار کنیم.  یکی از نقاط مهمی که ما خلا داریم و به نظرم بخشی از این کاستی از ما است که نقش نظارتی خود را کمتر ایفا کردیم. انتظار مردم و انتظار حاکمیت این است که تیم امید ما بعد از نیم قرن به المپیک برسد. این برای ما زیبنده نیست و تلاش خواهیم کرد به دست اندرکاران فدراسیون فوتبال کمک کنیم و در یک نظام همدلی و وفاق شرایط خوبی را برای تیم‌های پایه رقم بزنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه