logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

در بازدید از اردوی تیم ملی؛

عزیزی: ایران در زمره کشورهای مدعی وودبال آسیاست؛ وودبال ساحلی پتانسیل مدال‌آوری دارد

عزیزی: ایران در زمره کشورهای مدعی وودبال آسیاست؛ وودبال ساحلی پتانسیل مدال‌آوری دارد
رئیس فدراسیون گلف گفت: وودبال ساحلی پتانسیل مدال‌آوری و رقم زدن اتفاقات جدیدی را دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ دومين مرحله اردوي انتخابي- آموزشي تيم‌هاي ملي وودبال جهت حضور در مسابقات آسيايي درحالی از  22 ارديبهشت ماه(به مدت 5 روز) آغاز شد که حمید عزیزی با حضور در این اردو، ضمن بازدید از تمرینات اردونشینان بر نقش هیات‌های استانی در رشد و توسعه این رشته تاکید کرد.

رئیس فدراسیون گلف با اشاره به سابقه مدال‌آوری وودبال ایران در میادین بین‌المللی، به تشریح عوال کسب موفقیت این رشته پرداخت: کسب موفقیت به چند عامل بستگی دارد؛ یکی از این عوامل انگیزه بازیکن و برنامه‌ریزی شخصی برای رسیدن به هدف است. دیگری نحوه برخورد هیات‌های استانی با رشته‌های ورزشی برای توسعه آن در فضای قهرمانی و همگانی است. یکی دیگر از عوال نیز عملکردی است که انجمن وودبال و فدراسیون گلف در کنار هم رقم می‌زنند. 

وی با تاکید همه‌جانبه از رشته‌های زیرمجموعه فدراسیون گلف افزود: پشتیبانی و حمایت‌های لازم از سوی وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و فدراسیون صورت می‌گیرد، برنامه‌ریزی را کادرفنی تیم‌های ملی انجام می‌دهد ولی اصل داستان برای کسب نتیجه، هیات‌های استانی و بازیکنان هستند. به این معنی که اگر یک هیات استانی و بازیکنانش اراده‌ کنند تا پرچم ایران را بالا ببرند، رشته وودبال این امکان را برایشان فراهم کرده است. چراکه در این رشته کرسی آسیایی و جهانی و سری در سرا داریم. مهدی سعیدی نایب‌رئیس فدراسیون وودبال آسیاست و مهرداد جمشیدی نیز عضو کمیته توسعه فدراسیون‌های جهانی مینی‌گلف و وودبال است.

عزیزی با اشاره به سابقه مدال‌آوری وودبال ایران عنوان کرد: با توجه به سطح بالای بازیکنان ایران در وودبال دنیا و آسیا در زمره مدعیان هستیم. بنابراین اگر استان‌ها بخواهند روی این رشته سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی کنند، حتما به موفقیت خواهند رسید.

وی با اشاره به حضور بازیکنانی از استان‌های فارس، کرمان، قم و سمنان در اردوی انتخابی تیم‌های ملی وودبال زنان و مردان گفت: این امر نشان‌‌دهنده عملکرد قوی این استان‌هاست و لازم است که سایر استان‌ها نیز به تقویت این رشته و به‌خصوص وودبال ساحلی بپردازند.

رئیس فدراسیون گلف افزود: وودبال ساحلی پتانسیل مدال‌آوری و رقم زدن اتفاقات جدیدی را دارد. از این رشته حمایت خواهیم کرد تا وودبال ساحلی صرفه‌نظر از حضور در رقابت‌های اوپن، قهرمانی آسیا و جهان، امکان حضور در مسابقات رسمی و بین‌المللی بزرگ را نیز داشته باشد.

رئیس فدراسیون گلف با اشاره به برگزاری مسابقات وودبال قهرمانی آسیا در مردادماه به میزبانی اندونزی گفت: امیدوارم 6 ماه دیگر با مدال‌های رنگارنگ و ترجیحا طلا در کنار هم بایستیم.

گفتنی است سیزدهمین دوره مسابقات آسیایی وودبال از از 25 مرداد تا 4 شهريورماه به ميزباني شهر بوگور اندونزي برگزار می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه