درخواست رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز از مردم
ایرج موفق از مردم استان البرز خواست تا ضمن افزایش تعامل و همکاری خود با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز، ماموران بازرسی این سازمان را در حوزه نظارت بر نحوه توزیع کالا و خدمات و قیمتگذاریها یاری کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از تلاشگران البرز،نشست خبری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز صبح امروز با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تلاشگران البرز, ,
,
, ایرج موفق از فراهم کردن زیرساختهای سرمایه گذاری در بخش صنعت، معدن و تجارت در استان نوپای البرز خبر داد و اظهار داشت: به همین منظور باید توسعه شهرکهای صنعتی شتاب بیشتری به خود بگیرد.
,برای توسعه شهرک صنعتی نظرآباد مصوبات تصویب شده است و در حال حاضر توسعه شهرک صنعتی اشتهارد و کوثر در دست اقدام است. موفق در ادامه با اشاره به ضرورت توسعه در بخش صنعت، از ایجاد شهرک صنعتی اشتهارد ۲ و ساوجبلاغ ۲ خبر داد.
,این مسئول از سرمایه گذاری شرکت های خارجی در البرز یاد کرد و همچنین از ۲۴ مورد سرمایه گذاری خارجی در زمینه های صنعتی خبر داد و افزود: به تازگی یک تیم از کشور ایتالیا و آلمان برای سرمایه گذاری در زمینه ها مختلف اعلام آمادگی کرده اند امیدواریم که بتوانیم زمینه های سرمایه گذاری بخش خارجی را در البرز فراهم کنیم.
,رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز بیان داشت: طی یک سال اخیر ۹۳ مورد پروانه بهرهبرداری صنعتی در استان البرز صادر شده که برای این منظور ۵۲۵ میلیارد تومان سرمایهگذاری صورت گرفته و به طور مستقیم بیش از ۳ هزار نفر اشتغالزایی شده است.
,
این مسئول افزود: همچنین طی یک سال گذشته ۲۳۶ تن گوشت قرمز، ۴۱۸ تن گوشت مرغ، برنج وارداتی، ۷۵۰ تن شکر، ۹۰۰ تن سیب، ۲ هزار تن پرتقال و ۴۵ تن روغن در استان البرز توزیع شده است.
موفق گفت: در این مدت ۴۲۰ هزار سبد کالا نیز در استان البرز توزیع شده است.
وی د ر پایان گفت: همچنین طی یک سال اخیر ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از بودجه و اعتبارات ملی یارانه شیر در استان البرز توزیع شده است.
,
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه