logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

حماس از آمریکا تضمین می‌خواهد/ پیشنهاد آزادی نیمی از زندانیان زنده و اجساد در ازای آتش‌بس

حماس از آمریکا تضمین می‌خواهد/ پیشنهاد آزادی نیمی از زندانیان زنده و اجساد در ازای آتش‌بس
در حالی که مذاکرات غیرمستقیم در دوحه برای رسیدن به توافقی در مورد تبادل اسرا و آتش‌بس در نوار غزه ادامه دارد، یک منبع فلسطینی مطلع از موافقت جنبش حماس با آزادی نیمی از زندانیان صهیونیست زنده و تعدادی از اجساد در ازای برقراری آتش‌بس با تضمین آمریکا خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک منبع آگاه فلسطینی از روند مذاکرات غیرمستقیم در دوحه فاش کرد که جنبش حماس با آزادی نیمی از زندانیان صهیونیست زنده در اختیار خود و تعدادی از اجساد زندانیان، در ازای آتش‌بس موقت به مدت ۲ ماه و ازسرگیری فوری ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه موافقت کرده است.

این منبع به شبکه اسکای نیوز عربی گفت که حماس خواستار تضمین‌های قوی از سوی آمریکا برای آغاز مذاکرات پایان جنگ در غزه در طول دوره آتش‌بس و ورود کمک‌ها بدون موانع و یا شروط رژیم صهیونیستی شده است.

این منبع همچنین اضافه کرد که حماس در توانایی میانجیگر آمریکایی در وادار کردن رژیم صهیونیستی به اجرای مفاد توافق، تردید دارد و به تجربیات گذشته در این زمینه اشاره می‌کند.

به گفته منبع مذکور، حماس خواستار خروج امن برخی از رهبران خود و خانواده‌هایشان با تضمین آمریکا مبنی بر عدم تعقیب آنها توسط رژیم صهیونیستی شده و آمادگی خود را برای طرح سلاح در مذاکرات پایان جنگ، پس از موافقت با کناره‌گیری از حاکمیت غزه، اعلام کرده است.

شبکه بی‌بی‌سی نیز به نقل از یک مقام فلسطینی درباره جزئیات پیشنهاد حماس اعلام کرد که این جنبش در مذاکرات غیرمستقیم جاری در دوحه، پیشنهاد آزادی ۹ زندانی صهیونیست را در ازای برقراری آتش‌بس به مدت ۲ ماه ارائه داده است. این پیشنهاد شامل آزادی تعدادی از اسرای فلسطینی در مقابل آزادی زندانیان صهیونیست و ورود روزانه ۴۰۰ کامیون کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و انتقال بیماران برای درمان در خارج از غزه می‌شود.

طبق این گزارش، در مقابل، رژیم صهیونیستی نیز خواستار ارائه فهرستی از زندانیان صهیونیست زنده و اطلاعات دقیق درباره وضعیت آنها شده است.

منبع مذکور گفت که علی‌رغم این پیشنهاد حماس، اما تاکنون هیچ پاسخی از سوی رژیم صهیونیستی به این پیشنهاد ارائه نشده است.

در همین راستا، طاهر النونو، مشاور رئیس دفتر سیاسی حماس نیز در این خصوص اظهار کرد که این جنبش هنوز هیچ نشانه‌ای از جدیت تل‌آویو در این مذاکرات غیرمستقیم مشاهده نکرده است.

این اظهارات درحالی مطرح شده است که منابع مطلع اعلام کردند هیئت رژیم صهیونیستی در حال انتقال فوری نتایج مذاکرات به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم در تل‌آویو است، که تا کنون موضع روشنی در این زمینه اتخاذ نکرده است.

همزمان، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز به نقل از منابع خود اعلام کرده است که حملات در غزه ادامه دارد و به حماس فرصت کوتاهی برای دستیابی به توافق داده می‌شود.

جنبش حماس عصر شنبه از آغاز مذاکرات غیرمستقیم میان این جنبش و رژیم صهیونیستی در دوحه، برای دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه خبر داده بود.

«محمود مرداوی» از رهبران جنبش حماس نیز به شبکه العربی اعلام کرد که مذاکرات جاری در دوحه همچنان ادامه دارد و زمینه برای بحث و بررسی تمامی موضوعات، باز است.

وی تصریح کرد که این دور از مذاکرات بدون هیچ پیش‌شرطی آغاز شده و بر مبنای پیشنهادات قبلی مطرح‌شده از سوی رژیم صهیونیستی نیست.

به گفته مرداوی، طرفین در تلاش هستند تا با انعطاف و در نظر گرفتن شرایط، به یک توافق پایدار دست یابند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه