گلگهر صفر - ملوان یک؛
جام حذفی فوتبال| پرواز قوی سپید به فینال؛ انزلی امشب خواب ندارد!

تیم فوتبال ملوان بندرانزلی با پیروزی در مرحله نیمهنهایی به بازی فینال رقابتهای جام حذفی فوتبال ایران راه یافت.
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ تیمهای فوتبال گلگهر سیرجان و ملوان بندرانزلی طی دیداری در چارچوب مرحله نیمهنهایی رقابتهای جام حذفی فوتبال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ امشب در ورزشگاه شهید سپهبد قاسم سلیمانی سیرجان به مصاف یکدیگر رفتند.
ملوانیها که یکی از غولکشهای جام حذفی در این فصل بودهاند، در این مرحله برای رسیدن به فینال مقابل تیمی قرار گرفتند که خود مثل ملوان ۳ تیم لیگ برتری را شکست داده بود. ملوان در یکچهارم نهایی سپاهان را برد و گلگهر نیز تراکتور را از پیش برداشت.
در نیمه اول، ملوان تحت فشار بود و گلگهریها روی دروازه تیم گیلانی فشار زیادی آوردند اما در نهایت توپی از روی خط دروازهها نگذشت. در نیمه دوم هم گلگهر فشار زیادی آورد اما این رضا جعفری بود که روی یک فرار، گل برتری را به ثمر رساند و پس از آفساید اولیه، VAR تصمیم به تایید گل گرفت.
پس از این گل، تیم میزبان حملات پیدرپی را روی دروازه ملوان تدارک دید اما اشتباهات مهاجمان و درخشش خط دفاعی متراکم ملوان، فرصت گل را از گلگهر گرفت. در دقایق پایانی بازی، سعید کریمی از بازی اخراج شد و ملوان را ۱۰ نفره کرد اما ملوان با برد به فینال جام حذفی راه یافت.
ارسال دیدگاه