اخبار داغ

معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد:

نگاه و رویکرد معاونت قرآن وعترت تقویت فعالیت های قرآنی در استان ها است

نگاه و رویکرد معاونت قرآن وعترت تقویت فعالیت های قرآنی در استان ها است
حجت الاسلام ارباب سلیمانی با تاکید بر لزوم عدالت فرهنگی در اقصی نقاط کشور گفت: نگاه و رویکرد معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تقویت فعالیت‌های قرآنی در استان ها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گردهمایی روسای گروه و کارشناسان دفاتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها با معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 18 و 19 خرداد ماه برگزار شد.

 در روز پایانی این گردهمایی حجت الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی یکی از رویکرد‌های معاونت قرآن وعترت را تقویت موسسات قرآن و عترت در استانها دانست وگفت: همان گونه که ما برای تقویت موسسات قرآن و عترت در استانها تلاش می کنیم، شما به عنوان فعالان قرآنی در استان‌ها برای رونق فعالیت‌های قرآن و عترت در شهرستان ها تلاش  کنید، اگر با این نگاه جلو برویم روستاها نیز مشکلاتشان در حوزه فرهنگی و قرآنی مرتفع می شود.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر لزوم عدالت فرهنگی در اقصی نقاط کشور تاکید کرد و افزود: میلیون ها نفر در روستاها زندگی می کنند وحتی بسیاری از آن‌ها در نقاط مرزی حفظ امنیت ما را برعهده دارند، اما ما در برنامه ریزی‌های کلان به آنها توجه نکرده ایم، بنده تا چند سال پیش یک سندی که تکلیف دستگاه‌های فرهنگی و غیر فرهنگی در حوزه روستا را مشخص کند، را ندیدم، در همین راستا در ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور داوطلبانه 40 دستگاه را دعوت و اعلام کردیم که خودمان با هم، هم قسم شویم و وظایف مان را نسبت به روستاها و عشایر تبیین نماییم و در نهایت متنی در این زمینه نهایی شد و در مجموعه دولت به عنوان  وظایف دستگاه‌ها در حوزه روستا و عشایر اعلام گردید.

 وی  در ادامه  گفت: از جمعیت بالغ بر 80 میلیون نفر کشور حدود 16 میلیون دانش آموز در فصل تابستان در ایام اوقات فراغت هستند، که در آینده امورات کشور به دست آنها خواهد افتاد، بنابراین نباید نسبت به  نوجوانان و جوانان غفلت کنیم و شما کارشناسان قرآنی اگر برای آنها برنامه نداشته باشید این سرمایه به هدر می رود، لذا به عنوان فعال قرآنی و فرهنگی در جلوگیری از آسیب‌هایاجتماعی تلاش کنید و از مسجد محله تا محیط کار ازهرفرصتی برای نجات نسل نوجوان گام‌های اثربخش بردارید.

 حجت الاسلام ارباب سلیمانی با توصیه به فعالان قرآنی برای قدردانستن جایگاه فعالیت در عرصه قرآن و عترت گفت: حضرت یوسف(ع) از صحنه ها و گردنه‌های عجیبی عبور کرد، اما زمانی که به قدرت رسید و عزیز مصر شد به درگاه الهی دعا کرد، دعای آن حضرت در آیه 101 سوره یوسف آمده است، قدرت و جایگاه ها، لغزش گاه انسان است و به عنوان مسئول و چهره قرآنی باید مراقب رفتار و کردارمان باشیم.

معاون قرآن وعترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های این معاونت در عرصه نماز، مهدویت، امر به معروف و نهی از منکر و غدیر خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری همه ساله برای اجلاس  سراسری نماز پیام می دهند و دراین پیام ها به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تکالیفی را در حوزه نماز مشخص کردند که این پیام ها آرام آرام به صورت تفاهم نامه در آمد.

وی ادامه داد: هرسال 168 دستگاه و نهاد با ستاد اقامه نماز در راستای توسعه فرهنگ نماز تفاهم نامه امضا می کنند وعملکرد دستگاهها در حوزه نماز از طریق سامانه سجاده ارزیابی می شود، از طرفی بحث امر به معروف و نهی منکر هم مصوبه مجلس شورای اسلامی وقانونی است که به دستگاه ها ابلاغ شده است. در بحث مهدویت نیز دوسال پیش سند راهبردی تصویب و وظایف دستگاه ها در این سند مشخص شده است و در بحث غدیر هم به این شکل است.

حجت الاسلام ارباب سلیمانی گفت: در حال حاضر سیاست وزارت فرهنگ و  ارشاد اسلامی این است که این ماموریت‌ها (نماز، مهدویت، امر به معروف و نهی از منکر و غدیر) و نیز بنیاد بین المللی امام رضا(ع) در معاونت قرآن و عترت دنبال شود، لذا شما به عنوان فعالان قرآنی نسبت به تقویت این محورها در استان‌ها در کنار فعالیت‌های قرآنی تلاش نمایید.

در پایان این گردهمایی از فعالان و خادمان قرآن کریم و نیز استان‌هایی که در ماه مبارک رمضان اقدام به برپایی نمایشگاه قرآن در استان ها نمودند، تقدیر به عمل آمد.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه