امام جمعه رشتخوار:
باید با مفاسد اقتصادی بطور جدی مبارزه و برخورد شود
حجت الاسلام مهدی بهره مند امام جمعه رشتخوار در خطبه های نماز جمعه این هفته رشتخوار با تبریک ولادت با سعادت نبی اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) افزود: در دولت های پیش و حال طوری که باید با مفاسد بر خورد شود برخورد نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چهل ماه نیوز بهره مند با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که تاکید بر، برخورد با مفاسد اقتصادی دارند عنوان کرد: باید با مفاسد اقتصادی بطور جدی مبارزه و برخورد شود و مسئولان با عمور رشوه، اختلاص و خیشاوند سالاری با حساسیت عمل کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,وی در بخشی از سخنانش هفته و حدت را تبریک گفت و افزود: بیش از ۳۰۰ سال است که دشمنان اسلام و اشغالگران نمی خواهند بین مسلمانان و حدت باشد چرا که کلید پیروزی مسلمانان وحدت و یکپارچگی است و آنچه در این میان مهم است حفظ اسلام است.
,وی در ادامه گفت: مسلمانان باید به یک دیگر توجه داشته باشند و مسلمانی که به مسلمانان دیگر توجه نداشته باشد مسلمان نیست.
,وی در پایان گفت: ما مسلمانان باید در برابر استکبار جهانی آمریکا انگلیس و فرانسه مقاومت کنیم.
,,
انتهای پیام/ص
,]
ارسال دیدگاه