اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کدام فیلم‌ ها امروز به چرخه اکران پیوستند؟

کدام فیلم‌ ها امروز به چرخه اکران پیوستند؟
امروز چهارشنبه 21 خرداد ماه، 2 فیلم سینمایی «پیر پسر» و «لاکپشت و حلزون» در ژانر درام به چرخه اکران پیوستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  2 فیلم سینمایی «پیر پسر» و «لاکپشت و حلزون» پس از کش و قوس های فراوان و پس از گذشت مدت ها از ساخت و تولید، از امروز به آثار روی پرده سینمایی اضافه شدند.

هیچ کدام از این دو فیلم اخیرا تولید نشده‌ وهر کدام به نحوی با مسائلی دست و پنجه نرم کرده‌اند تا به اکران عمومی روی پرده نقره‌ای رسیده‌اند. خاستگاه هر دو سینمای مستقل اجتماعی است و هر دو به مسائل مختلف اجتماعی پرداخته‌اند.

«لاک‌پشت و حلزون» بعد از 3 سال به اکران رسید

فیلم «لاک‌پشت و حلزون» یک اثر سینمایی ایرانی با رویکرد درام و اجتماعی است که به مسائل خانوادگی و روانشناختی کودکان می‌پردازد. این فیلم پس از سه سال از پایان تولید، بالاخره پروانه نمایش خود را در رده سنی ۱۵+ دریافت کرده و در نهایت به اکران عمومی در گروه سینمایی هنر و تجربه رسیده است. 

این فیلم به کارگردانی رضا حماسی و نویسندگی محسن رضایی تولید شده است و لیلا زارع ، علی مصفا، البرز کروبه، سام نوری، پانته آ مهدی نیا، زهره حجازی، علی رستگاری، محمد نریمانی و حمید خردمندی به ایفای نقش در آن پرداخته اند.

داستان فیلم «لاک‌پشت و حلزون» حول محور پسری ۱۰ ساله به نام پدرام با بازی البرز کروبه می‌چرخد که با مادرش، افسانه زندگی می‌کند. پدرام مشکلات زیادی با مادرش دارد، به ویژه پس از آنکه افسانه قصد ازدواج مجدد پیدا می‌کند، این مشکلات بیشتر میشود. پدرام به شدت با ازدواج مادرش مخالف است و افسانه نیز دلیل مشکلات پسرش را همین مخالفت می‌داند. در اوج این کشمکش‌ها و فضای پرتنش خانوادگی، پدرام با یک جوان عجیب و غریب آشنا می‌شود. این آشنایی به شکل‌گیری یک رابطه دوستی پنهانی و رازآلود میان آن‌ها منجر می‌شود که میتواند آینده پدرام را به طور کلی تغییر دهد.

فیلم «پیرپسر» نیز که در روزهای اخیر، پیش فروش و  مقدمات اکران آن با حواشی همراه بود، بعد از ۵ ماه از نمایش ویژه در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، از امروز روی پرده رفت. این فیلم داستان رقابتی عاشقانه را میان یک پدر و پسر روایت می‌کند.

«پیرپسر» به تهیه‌کنندگی بابک حمیدیان و کارگردانی اکتای براهنی و نقش آفرینی دو ستاره سینمای ایران حامد بهداد و لیلا حاتمی، فارغ از تمام حواشی به وجود آمده به زعم منتقدین، میتواند عامل احیای سینمای اجتماعی ایران باشد و باید دید در روند اکران چگونه مورد استقبال مخاطبین قرار خواهد گرفت. 
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه