اخبار داغ

طرز تهیه قند زنجبیلی رژیمی خانگی

طرز تهیه قند زنجبیلی رژیمی خانگی
بسیاری از افرادی که از بیماری دیابت و چاقی رنج می‌برند، قند زنجبیلی رژیمی خانگی، با طعمی گرم و دلچسب، می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد. 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بسیاری از افرادی که از بیماری دیابت و چاقی رنج می‌برند، اغلب اوقات مجبور شده که نوشیدنی‌هایشان را تلخ خورده و از شیرینی قند و شکر محروم باشند. خوشبختانه امروزه با پیشرفت در صنایع غذایی، قندهای رژیمی کشف شده و تا حدی مشکلات افراد دیابتی و چاق را حل کرده است. قند زنجبیلی رژیمی خانگی، با طعمی گرم و دلچسب، می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد. 

مواد لازم جهت تهیه قند زنجبیلی رژیمی

مواد لازم جهت تهیه قند زنجبیلی رژیمی به شرح زیر است:

زنجبیل تازه 50 گرم
شکر قهوه‌ای 100 گرم
گلاب 2-3 قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

مراحل تهیه قند زنجبیلی رژیمی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۱۰-۱۲ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی این قند ۱-۲ روز است.

مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱ ظرف کوچک قند به شما می‌دهد که با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این قندهای رژیمی جذاب را تهیه کنید. درجه سختی تهیه این قندها در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی زنجبیل

زنجبیل را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

در صورت تمایل پوست آن را با چاقو بتراشید.

حال با کمک رنده ریز، خردکن یا میکسر زنجبیل‌ها را رنده و پودر کنید.

اگر زنجبیل تازه در دسترس ندارید می‌توانید از پودر زنجبیل نیز در تهیه این قند استفاده کنید.

مرحله دوم: پخت زنجبیل

زنجبیل‌های رنده شده را درون قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت کم گذارید.

مدام زنجبیل‌ها را به هم زنید تا عطر آن‌ها آزاد شود و آب درون بافت‌شان کمی تبخیر شود.

پس از گذشت چند دقیقه حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید تا زنجبیل‌ها کمی خنک شوند.

مرحله سوم: افزودن شکر قهوه‌ای

شکر قهوه‌ای را به زنجبیل‌های درون قابلمه اضافه کنید. به خوبی شکر را با زنجبیل ترکیب کنید.

در تهیه این قندها از شکر سفید یا ترکیبی از شکر و عسل نیز می‌توانید استفاده کنید.

مرحله چهارم: افزودن آب لیمو و گلاب

اگر از آبلیمو در تهیه این قندها استفاده می‌کنید در این مرحله باید آن را به مواد اضافه کنید.

سپس گلاب را کم‌کم به ترکیب شکر قهوه‌ای و پوره زنجبیل اضافه و مدام مواد را به هم زنید تا دانه‌های شکر در گلاب حل شوند و مواد شما بافت خمیری شکلی به خود گیرد.

مرحله پنجم: شکل دادن به قند

ته سینی مناسبی را با کمی روغن چرب کنید. از قندها با کمک قاشق چای خوری بردارید و در دست شکل دهید.

قندهای آماده شده را روی سینی گذارید. توجه داشته باشید که در این مرحله باید سرعت العمل داشته باشید.

برای یک‌دست شدن اندازه قندها می‌توانید کل مایه قند را در بین دو کاغذ روغنی با کمک وردنه باز کنید.

سپس با کمک چاقو قندها را به ابعاد کوچک و دلخواه برش زنید. اگر زمان كافي در اختيار داريد مي‌توانید قندها را با کمک قالب نیز فرم دهید.

مرحله ششم: استراحت دادن به قند

قندهای آماده شده را در دمای محیط گذارید و ۱-۲ روز به آن‌ها زمان دهید تا کاملا خشک شوند.

به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده قندهای زنجبیلی جذاب، خوشمزه و رژیمی شما آماده میل کردن هستند.

شما با این روش می‌توانید قند دارچینی، گل محمدی، کاکائویی یا قند با طعم هل نیز تهیه کنید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه