اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ترامپ؛ طی یک ساعت آینده نشستی درباره ایران و اسرائیل برگزار می‌شود

ترامپ؛ طی یک ساعت آینده نشستی درباره ایران و اسرائیل برگزار می‌شود
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: فکرهایی در مورد کاری که قرار است انجام دهیم، دارم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس جمهور آمریکا در سخنانی اعلام کرد: طی یک ساعت آینده نشستی درباره ایران و اسرائیل برگزار می‌شود.

به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: فکرهایی در مورد کاری که قرار است انجام دهیم، دارم.

رئیس جمهور آمریکا خطاب به خبرنگاران گفت: تا یک ساعت دیگر در اتاق بیضی کاخ سفید همدیگر را ملاقات خواهیم کرد. نشستی درباره ایران و اسرائیل آنجا برگزار می‌شود.

دونالد ترامپ در تلاش برای همزادپنداری با تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران ادعا کرد: اسرائیل در حال پیروزی در جنگ خود علیه ایران است! من فکرهایی در مورد ایران دارم، اما تصمیماتم را در آخرین لحظه می‌گیرم. رئیس ستاد ارتش اتفاقات بین اسرائیل و ایران را دنبال می‌کند و با من موافق است. من هنوز در مورد ایران تصمیم نهایی نگرفته‌ام. من نمی‌خواهم در این باره ورود کنم.

وی ادعا کرد: فکر می‌کنم تهران فقط چند هفته با دست یابی به تسلیحات هسته‌ای فاصله داشت. تصمیمی درباره فورد نگرفته‌ام. ما به دنبال آتش بس نیستیم؛ بلکه به دنبال پیروزی هستیم، یعنی ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد. درِ مذاکره با ایران را نبسته‌ام.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه