اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نیروهای مسلح ایران ضربه های سهمگینی به دشمن صهیونیستی وارد کردند

نیروهای مسلح ایران ضربه های سهمگینی به دشمن صهیونیستی وارد کردند
سخنگوی سابق وزارت خارجه گفت: نیروهای مسلح ایران تحت رهبری فرمانده کل قوا ضربه های سهمگینی به دشمن صهیونیستی وارد کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناصر کنعانی در حاشیه راهپیمایی جمعه خشم و نصر در لنگرود اظهار کرد: رژیم صهیونیستی با چراغ سبز رژیم آمریکا در یک ماجراجویی آشکار، بامداد جمعه گذشته ۲۳ خرداد ماه دست به تجاوزی جنایتکارانه و اقداماتی تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران زد.

وی افزود: این تجاوز ددمنشانه علاوه بر اینکه نقض آشکار منشور ملل متحد و قوانین و مقررات بین‌المللی بود، گویای محاسبات غلط این رژیم تروریست و دولت خبیث آمریکا در خصوص اقتدار ایران عزیز بود.

کنعانی ادامه داد: مقام معظم رهبری چندی پیش متعاقب اولین جنایت و جسارت رژیم غاصب صهیونیستی در ارتکاب عملیات تروریستی در خاک ایران بر ضرورت تغییر محاسبه دشمن تاکید کرده بودند.

وی اضافه کرد: اینک اقدام نابخردانه دشمن صهیونیستی در تعدی و تجاوز علیه ایران، فرصتی ارزشمند در اختیار نیروهای غیور مسلح و ملت سرفراز و عزتمند و تاریخ ساز ایران قرار داد تا درسی فراموش نشدنی به دشمن جنایت پیشه داده و تاریخ دلاوری و جنگاوری و ذلت ناپذیری ملت ایران را یکبار دیگر به رخ دشمن زبون و پست بکشانند.

کنعانی اضافه کرد: در روزهای گذشته بار دیگر اثبات شد که ملت ایران برخوردار از رهبری حکیم، با درایت، باصلابت و میدان دیده است که در طوفان‌های سهمگین حوادث، سکان رهبری امت اسلامی و هدایت کشور و محور مقاومت را مدبرانه در دست دارد و آنها را در مسیر اهداف متعالی خود به پیش می‌راند.

وی ادامه داد: نیروهای مسلح غیور جمهوری اسلامی ایران نیز تحت رهبری شجاعانه و داهیانه مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا با ضربات سهمگین خود به دشمن صهیونیستی، غلط بودن محاسبات دشمن در حوزه نظامی را اثبات کرده و با در هم کوبیدن اهداف راهبردی در عمق سرزمین‌های اشغالی، وحشت را در لانه صهیونیست‌ها مستولی کرده و جهانیان را از اوج شجاعت و قدرت و صلابت خود به تعجب واداشته‌اند.

کنعانی گفت: ملت شجاع و غیور ایران نیز برخلاف توهمات پوچ دشمن و نظام سلطه بین‌المللی امروز متحدتر، منسجم‌تر و مقاوم‌تر و هوشیارتر از هر زمانی پشت سر رهبری و در کنار فرزندان و نیروهای قدرتمند مسلح کشور ایستاده و اثبات کردند که در دفاع از وطن خویش و میراث امام خمینی (ره) و آرمان‌های شهدای گرانسنگ خود، همه با هم در صفی متحد قرار دارند و مُهر ذلت و پشیمانی و پریشانی را بر پیشانی دشمنان خارجی و مزدوران داخلی آنها برای همیشه تاریخ حک خواهند کرد.

وی ادامه داد: جهانیان امروز جمعه بار دیگر جلوه‌هایی از عظمت و شکوه ایرانیان را در نماز دشمن شکن جمعه و راهپیمایی «جمعه همدلی و ایستادگی» به تماشا نشسته‌اند.

کنعانی ادامه داد: بی‌تردید جمهوری اسلامی ایران در دفاع مشروع خویش و تنبیه دشمن متجاوز صهیونیستی و حامیانش، به فضل الهی پیروز میدان است و چهره جدید منطقه غرب آسیا را با سرپنجه اقتدار محور مقاومت ترسیم خواهد کرد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه