اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انتقاد شهرام شکیبا از کیفیت طنز

انتقاد شهرام شکیبا از کیفیت طنز
ششمین برنامه از سلسله نشست‌های «یک فنجان شعر» برج میلاد تهران با حضور شاعران طنزسرا برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، این برنامه در شب میلاد پیامبر اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) با شعرخوانی ناصر فیض، سعید بیابانکی، علیرضا لبش، امید مهدی‌نژاد و شهرام شکیبا همراه بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


شاعران در این نشست علاوه بر خواندن بخشی از شعرهای طنز چاپ نشده‌شان، بخش‌هایی از کتاب‌های خود برای حاضران خواندند.

در این نشست، شهرام شکیبا پیش از شعرخوانی در سخنانی کوتاه به انتقاد از برخی رویه‌های مرسوم در نشست‌ها و برنامه‌های طنز پرداخت و گفت: می‌توانم بگویم در حال حاضر از نظر کمیت و تعداد جلسات شعرخوانی طنز، در نقطه خوبی قرار داریم ولی به لحاظ کیفیت کارنامه مطلوبی نداریم.

وی با بیان اینکه شعرهایی که برای خواندن در این نشست انتخاب کرده، طنز است ولی نه برای خنداندن مخاطب، افزود: به نظر من هدف و خطی را که باید در شعر طنز دنبال کنیم، دست‌کم در رسانه‌های تصویری و مکتوب و نیز جلسه‌های شعرخوانی، گم کرده‌ایم و سطح کار را تنزل داده‌ایم. امیدوارم کمی بیشتر به طنز جدی توجه شود و هدفمان از برگزاری جلساتی از این دست، صرفا خنداندن مردم نباشد.

در این نشست همچنین علیرضا بهرامی که اجرای برنامه را هم برعهده داشت، طبق روال این نشست‌ها، علاوه بر معرفی «ابوالقاسم حالت» به‌عنوان یکی از پیشکسوتان شعر طنز معاصر، با تاکید بر این‌که آثار او بیش از هرچیز به مسائل اجتماعی نظر داشته است، نمونه شعر طنزی از او را برای حاضران خواند.

بیشتر شعرهایی که در «یک فنجان شعر 6» خوانده شدند، سویه‌های اجتماعی داشته، ضمن انتقاد از رفتارهای فردی، مُدهای روز و روابط ازهم گسیخته اجتماعی، به مسائلی پرداخته بودند که نسل امروز در جامعه شهری با آن‌ها دست به گریبان است.

مصطفی غضنفری، سیدوحید حسینی، میلاد ماهیار و حسین آهنی، از جمله دیگر شاعران حاضر بودند که در این برنامه شعرخوانی کردند.

نشست‌های «یک فنجان شعر» از تیرماه امسال در برج میلاد تهران به‌ضورت ماهانه برگزار شده است. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه