نخستین المپیاد ورزش های ساحلی بندرعباس برگزار می شود
نخستین المپیاد ورزش های ساحلی محلات بندرعباس از اول بهمن سال جاری آغاز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ورزش5؛ محمد مهدی جهانبخش در جمع کمیته اجرایی نخستین المپیاد ورزش های ساحلی محلات بندرعباس گفت: این المپیاد ورزشی اقدامی است در جهت حرکت های بزرگ بعدی که سبب تزریق انگیزه و روحیه شاداب در جامعه و ایجاد شرایط پرورش استعدادهاست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش5,
وی با بیان اینکه با توجه به ظرفیت های شهر بندرعباس و قرار گیری آن در نوار ساحلی خلیج فارس، اظهار کرد: باید از این موقعیت و موهبت الهی به بهترین شکل بهره برد که یکی از آن ها بها دادن به ورزش های ساحلی است.
جهانبخش با اشاره به اینکه در برگزاری این المپیاد باید هیئت های ورزشی به عنوان بازوان سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بندرعباس حضور داشته باشند، تصریح کرد: به طور حتم باید هیئت های ورزشی با ارائه نظرات و راهکارهای خود ما را در بهتر برگزارشدن المپیاد ورزش های ساحلی محلات بندرعباس همیاری و همکاری کنند.
,
,
مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بندرعباس بیان کرد: استان هرمزگان با قدمت چندین ساله خود در ورزش های ساحلی و موفقیت های پی در پی آن از جمله حضور بازیکن هرمزگانی در تیم ملی والیبال ساحلی اعزامی به مسابقات المپیک ورزش های ساحلی آسیا و قهرمانی بانوان فوتبال ساحلی شهرداری بندرعباس در لیگ برتر کشور همگی نشان دهنده وجود پتانسیل و ظرفیت در بین روزشکاران ساحلی استان هرمزگان است که نیاز به توجه و برنامه ریزی دقیق دارد.
,
وی اضافه کرد: باید به دنبال ایجاد یک مجموعه استاندار ورزش های ساحلی در بندرعباس باشیم تا بتوانیم با گرفتن میزبان های مختلف بین المللی و کشوری علاوه بر نشان دادن ظرفیت های استان خود، سطح بالای فنی ورزشکارانمان و حضور استعدادها را به نمایش بگذاریم.
,
جهانبخش در پایان زمان آغاز این مسابقات را اول بهمن ماه دانست و عنوان کرد: فوتبال ساحلی، هندبال ساحلی، والیبال ساحلی، ورزش های بومی و محلی و فوتوالی رشته هایی است که در نخستین المپیاد ورزش های ساحلی محلات بندرعباس برگزار می شود و تیم های داوطلب جهت شرکت در حضور این مسابقات تا 27 بهمن ماه مهلت ثبت نام دارند.
,
,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه