اخبار داغ

فوت وفن های طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی

فوت وفن های طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی
چلو مرغ زعفرانی،یکی از غذا های اصیل ایرانی با دستور پخت های متفاوت که طرفداران زیادی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برای تهیه چلو مرغ زعفرانی ابتدا مرغ‌ها را در آب جوش به همراه پیاز می‌جوشانیم تا خونابه آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را در تابه‌ای با کره، زردچوبه، نمک، فلفل، چوب دارچین و زعفران دم کرده قرار داده و با حرارت کم می‌پزیم تا آب خود را بیندازد. بعد از یک ساعت، مرغ‌ها را برمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم کاملاً برشته و طلایی شوند. در نهایت، مرغ زعفرانی را با برنج سفید و زرشک سرو کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت می‌بریم.

چلو مرغ زعفرانی

مواد لازم برای ۲ نفر مقدار مواد
ران یا سینه مرغ ۲ تکه
پیاز ۲ عدد درشت
سیر ۱ حبه
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ تکه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی

برای تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید. در ادامه پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

جوشاندن مرغ

سپس زمانیکه آب در حال جوشیدن بود ران های مرغ را به همراه پیاز داخل به آرامی درون آب در حال جوش قرار می دهیم تا کف و خونابه های آن بالا بیاید و روی سطح آب قرار بگیرد و از روی حرارت قابلمه را بر می داریم.

آبکشی مرغ

سپس مرغ ها را داخل صافی قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. در ادامه پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم.سیر را نیز پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم.

سرخ کردن ادویه‌ها

تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و کره را به همراه کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کره ذوب شود و زردچوبه را به همراه فلفل،نمک اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا ادویه ها با کره و روغن ترکیب شود.

طرز تهیه مرغ لا پلو

 

 

پخت مرغ با زعفران

بعد مرغ ها را داخل تابه قرار می دهیم و بلافاصله چوب دارچین و زعفران دم کرده و کمی زعفران خشک و پیاز و سیر روی مرغ ها می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت با حرارت بسیار کم مرغ ها آب بیاندازند و بپزند.

سرخ کردن مرغ

پس از گذشت زمان اشاره شده در پاراگراف بالا، درب قابلمه را بر می داریم و مرغ ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز به مدت ۱ ساعت دیگر بپزد و برشته و سرخ شود. در پخت این مدل مرغ ما یک قطره آب هم نمی ریزیم.

سرو چلو مرغ

در این مرحله باید اجازه دهیم مرغ با آب خودش کاملا پخته می شود و در آخر آبش تبخیر می شود و برشته و سرخ می شود. مرغ زعفرانی را بعد از پخت در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و با پلو و زرشک فراوان نوش جان کنید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه