اخبار داغ

دخالتی در انتخابات‌ها نداریم؛

اسبقیان: با طباطبایی صحبت خاصی نکردیم؛ به فدراسیون فوتبال احترام می‌گذاریم

اسبقیان: با طباطبایی صحبت خاصی نکردیم؛ به فدراسیون فوتبال احترام می‌گذاریم
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: به تصمیم فدراسیون فوتبال درباره عدم استفاده از ورزشگاه آزادی احترام می‌گذاریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در پایان مجمع عمومی انتخاباتی فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت:  همه فدراسیون‌ها یک المپیک دارند، فدراسیون اسکی به تنهایی خودش یک المپیک دارد که طبعاً زمستانی است. ما به احترام رئیس جدید فدراسیون، سرپرست کاروان اعزامی به المپیک زمستانی انتخاب نکردیم و اجازه دادیم که این کار بعد از انتخاب رئیس جدید فدراسیون صورت بگیرد. تعیین و تکلیف این موضوع، یکی از اقدامات اولیه خواهد بود. امیدوارم روزهای بهتری در اسکی داشته باشیم.

وی در ادامه بیان داشت: فقط یک انتخابات مربوط به فدراسیون اتومبیلرانی باقیمانده که روز 6 مرداد برگزار خواهد شد. در مجمع امروز فدراسیون اسکی نیز 34 نفر به آقای بهرام ساوه شمشکی رای دادند. او جزو متخصصین اسکی بوده و قبلا هم پست داشته است. قرار گرفتن متخصصین ورزشی در راس امور، رویکرد خوبی است. امیدوارم با برنامه‌ریزی بهتر، زمان سرپرستی در هیچ فدراسیونی بیش از 3 ماه نشود و همه فدراسیون‌ها از بلاتکلیفی نجات پیدا کنند. برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون‌های سوارکاری و زروخانه‌ای، اهداف بعدی وزارت ورزش هستند.

اسبقیان در مورد شائبه دخالت وزارت ورزش در انتخابات فدراسیون‌ها و جلسه با طباطبایی کاندیدای انتخابات فدراسیون کاراته و درخواست از وی مبنی بر عدم حضور ایشان در انتخابات گفت: وزارت ورزش در انتخابات فدراسیون‌ها دخالت نکرده و نخواهد کرد. صحبتی که بین من و آقای طباطبایی (نامزد ریاست فدراسیون کاراته) صورت گرفته، غیر رسمی بوده و ایشان همکار وزارتی من بوده است. من 50 سال است که در ورزش کشور هستم و اگر نقطه نظری در مورد کسی داشته باشم، رسمی نیست و در عالم رفاقت در مورد آن صحبت می‌شود.

او ادامه داد: ما هرگز به کسی دستور نمی‌دهیم و کسی را از شرکت در انتخابات منع نمی‌کنیم. صددرصد دخالت وزارت ورزش در این گونه امور را تکذیب می‌کنم. وزیر ورزش تاکنون از من نپرسیده که در مجامع انتخاباتی به چه کسی رای داده‌ام و یا به من توصیه نکرده که به چه کسی رای بدهم؛ در حالی که رئیس مجمع، شخص وزیر است. من وظیفه دارم از ایشان بپرسم که رای ایشان چیست و به آن شخص خاص رای بدهم ولی تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده است.

شروین اسبقیان تصریح کرد: بهتر است مسابقات فوتبال با توجه به زیرساخت‌ها و امکانات استادیوم آزادی در این استادیوم برگزار شود. فدراسیون فوتبال البته در این مورد به صورت تخصصی، تصمیم‌گیرنده است. ما به تصمیم فدراسیون احترام می‌گذاریم.

او در پایان اضافه کرد: فرآیند انتخاب کمیسیون‌های فدراسیون سوارکاری توسط دفتر مشترک در حال برگزاری است. تلاش ما برگزاری انتخابات سوارکاری و زورخانه‌ای تا مهر ماه است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه