logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

همه‌چیز در گرو زنوزی؛

معاوضۀ بزرگ در جادۀ تهران - تبریز؛ حسینی و بیرانوند جابه‌جا می‌شوند؟!

معاوضۀ بزرگ در جادۀ تهران - تبریز؛ حسینی و بیرانوند جابه‌جا می‌شوند؟!
تمامی معادلات مربوط به توافق بین باشگاه استقلال و تراکتور تبریز حل شده و فقط یک دستور باقی مانده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ فصل گذشته بود که علی‌رضا بیرانوند مانند فصل قبل‌ترش، ساز جدایی کوک کرد و این بار به‌جای استقلال، مقصد تبریز و پیشنهاد تراکتور را در پیش گرفت با این تفاوت که این بار، زمزمه بیرو فرق داشت و او واقعاً با فسخ قرارداد به تبریز و اردوگاه تراکتور رفت.

در شرایطی که فصل قبل‌تر بیرو همین سناریو را با استقلال پیاده کرده بود و حتی توافقی هم با سیدحجت کریمی انجام داده بود، به یک‌باره در پرسپولیس ماند و به توافقی بهتر از نظر مالی با سرخ‌ها رسید و در سمت دیگر هم سیدحسین حسینی قرارداد جدیدی با آبی‌ها بست.

با پایان فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال؛ حالا قرارداد حسینی با باشگاه استقلال تمام شده و پیشنهاد فوق‌سنگین وی که رقمی بیش از ۷۰ میلیارد تومان برآورده شده هم مورد تأیید مدیران باشگاه قرار نگرفته، از این رو اتفاقات و معادلات دیگری در راه است.

پیام نیازمند که خیلی زود از سپاهان اصفهان به پرسپولیس رفت و یکی از اهداف نقل و انتقالاتی احتمالی بیرو و سید را به‌هم زد؛ از این رو شنیده می‌شود حسینی علی‌رغم توافق شفاهی با گل‌گهر سیرجان، مقصدی مهم به‌نام تراکتور را هم مدنظر دارد که این موضوع به برخی اتفاقات بستگی خواهد داشت.

مهم‌ترین آن بحث محرومیت و محکومیت بیرانوند است که با تعیین تکلیف نهایی، بعید نیست بیرو راه استقلال را در پیش بگیرد و به تیمی که سال‌ها قبل خود را طرفدار آن می‌دانست و حتی در آستانۀ استقلالی شدن هم قرار گرفته بود، بپیوندد و بعد از رامین رضائیان به دومین یاغی مهم این سال‌ها تبدیل شود.

این موضوع البته به رضایت محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور بستگی خواهد داشت که در صورت رضایت، ادامه قرارداد بیرو با تی‌تی‌ها اقاله شده و حسینی می‌تواند در صورت نیاز دراگان اسکوچیچ به جمع سرخ‌پوشان تبریزی اضافه شود و بیرو را راهی تهران کند.

بیرو البته مشکل محرومیت احتمالی را هم خواهد داشت که شاید در این زمینه حبیب فرعباسی به همین دلیل جذب شده باشد. شنیده می‌شود به بیرو پیشنهاد ۳ ساله با افزایش ۲۰ درصدی قرارداد به ازای هر سال پیشنهاد شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه