رفراندم ۴.۱ میلیارد دلاری؛
حاشیه سازی دولت راستگویان با هدف به حاشیه راندن تخلفات
رئیس جمهوری که خود را منتقد حاشیه سازان و " بگم، بگم" گویان معرفی می کند، چگونه است که هر از چندگاهی به طیفی و دسته ای حمله می کند و با مبهم گویی خود آنان را متهم می کند، براستی آنقدر سخت است که یک رئیس جمهور نتواند سخن خود را در جلسات خصوصی با هر نهادی یا گروهی در میان گذارد و نقش خود را برای تدبیر در امور مملکت ایفا نماید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از ائل پرس، سخنان اخیر روحانی و حاشیه سازی هایی که از چندی پیش آغاز شده در ابتدای امر یادآور سالهای آخر ریاست جمهوری احمدی نژاد است. سخنی که رئیس جمهور بر زبان می راند محل توجه افکار عمومی و خواص است و در اینجاست که کلمه به کلمه سخنان وی اهمیت دو چندان می یابد. حاشیه سازی و حمله لفظی شخص اول اجرایی کشور به منتقدان، جریانات سیاسی و گاه نهادهای انقلابی در ابتدا نشان از عدم تدبیر در امور کشوری دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, ائل پرس,جالبتر آنکه احمدی نژاد با رو به اتمام شدن دوره ریاست جمهوریش غلظت استفاده از این ادبیات را بالا می برد، اما روحانی با اینکه بارها در کلام نیز گفته است منتقد این نوع ادبیات حاشیه ساز است، گویی آنچنان اعتقادی به انتقادش از رئیس جمهور سابق ندارد و گاه و بیگاه منتقدان و جریانات سیاسی و گاه نهاد های انقلابی را با صفات و الفاظی می نوازد و احتمالا با خود فکر می کند تدبیری عظیم در امور کشورداری انجام می دهد که جامعه را به سوی دو قطبی شدن سوق می دهد و به کف و سوت عده ای دلخوش می شود.
,رئیس جمهوری که خود را منتقد حاشیه سازان و " بگم، بگم" گویان معرفی می کند، چگونه است که هر از چندگاهی به طیفی و دسته ای حمله می کند و با مبهم گویی خود آنان را متهم می کند، براستی آنقدر سخت است که یک رئیس جمهور نتواند سخن خود را در جلسات خصوصی با هر نهادی یا گروهی در میان گذارد و نقش خود را برای تدبیر در امور مملکت ایفا نماید.
,این نمی تواند جز بی تدبیری برای شخص رئیس جمهور باشد که بخواهد با حاشیه سازی و به کنایه سخن گفتن به زعم خود بدنبال حل مشکلات باشد. حاشیه سازی چه دلیلی می تواند داشته باشد که رئیس جمهور دولت راستگویان گهگاهی بدان بپردازد و افکار عمومی جامعه را با استفاه از رسانه های زنجیره ای حامی خود به سمت و سوی دلخواه هدایت کند تا شاید افکار عمومی بسیاری از مشکلات و عدم تدبیر دولت را نادیده انگارد و بدان پرداخت نکند. در این میان باید توجه داشت که این حاشیه سازی، کمی بعد از جنجال برداشت ۴,۱ میلیارد دلاری دولت از صندوق توسعه ملی و انکار چندباره آن و درآخر اذعان به اشتباه انجام می گیرد تا شاید موجی رسانه ای این اقدام دولت را به ورطه فراموشی ببرد، تنها نکته اینکه این انکار از دولت راستگویان بعید بود!
,نکته قابل تامل تر آن است که گویی رسانه های حامی دولت منتظر منعقد شدن کلام رئیس جمهورند تا آن را به دلخواه خود و یا در مسیر خود خواسته روحانی تفسیر کنند و ضریب چند برابری بدان دهند و جریانی رسانه ای علیه منتقدان دولت براه اندازند و گاه با طرح و تب دار کردن مسائلی حاشیه چون ای رفراندوم، آنان را به مسئله اول کشور تبدیل کنند، این در حالی است که اقتصاد و معیشت مشکل اول مردم است و دولت در این زمینه با گذشت از وعده های صد روزه و یکساله خود دردی از مردم دوا نکرده است و حال عده ای با مهم جلوه دادن مسائلی می خواهند ذائقه افکار عمومی را به سمت و سوی دعواهای سیاسی سوق دهند تا مسائل اصلی کشور در پستوی جریان رسانه ها خاک بخورد.
,روحانی خواه یا ناخواه در مسیر دلخواه برخی افراطیون حرکت می کند و با حاشیه سازی، مسیر را برای طرح عقاید و آرزوهای عده ای فراهم می کند؛ کسانی که دولت اعتدال را رحم اجاره ای برای رشد دوباره خود و بازگشت به دنیای رقابت سیاسی داخل نظام می دانند بسیار از این سخنان روحانی مسرورند و و جالب آنکه بی هیچ هزینه ای مسیر بازگشت خود را انگل وار از دولت روحانی می پیمایند و در اینجا روحانی باید بداند کسانی که طرح عبور از خاتمی را کلید زدند، براحتی طرح عبور از روحانی را نیز کلید خواهد زد و تنها منتظر تولد دوباره خود در عرصه ی سیاسی هستند.
,نباید نادیده انگاشت که این سخنان جز باورهای خود روحانی نیز هست و او در مسیر تلاش برای حفظ خود از این پس نیاز دارد تا بیشتر به حاشیه سازی و دو قطبی کردن جامعه پرداخت کند زیرا بخوبی پی برده است که سبد رای او دیگر نمی تواند با عطش مردم برای نجات اقتصادی پر شود، پس بهتر است بدنبال رای آوری از طریق حاشیه سازی سیاسی باشد تا شاید بتواند امیدی برای ادامه ریاست جمهوری در دور دوم داشته باشد.
,آنچه روحانی و دولتش را نجات خواهد داد حاشیه سازی نیست، اقدامات عملی برای رفع مشکلات تنها راه برون رفت روحانی از چالش محبوبیت است، مردم زمانی طرفدار دولت می شوند که حل مشکلات خود را به عینه ببیند نه اینکه وعده حل مشکلاتشان را صرفا از تریبون ها شنوا باشند.
,نکته آخر اینکه، آنچه کشور همواره بدان نیازمند است آرامش فضای عمومی است که همواره با برخی حاشیه سازی ها از سوی برخی مقامات در دوره های مختلف دچار تلاطم شده است و همگان از این چالش ها ابراز بیزاری نموده اند؛ باشد که جناب رئیس جمهور کم حاشیه تر امور کشور را تدبیر کنند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه