logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

سخنگوی شورای نگهبان:

مردم در جنگ تحمیلی مانند کوه پشت نیروهای مسلح ایستادند

مردم در جنگ تحمیلی مانند کوه پشت نیروهای مسلح ایستادند
سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه مردم در جنگ تحمیلی مانند کوه پشت نیروهای مسلح ایستادند، گفت: این رویدادها باید در صفحات تاریخ ثبت و ماندگار شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: توفیق داشتم در مراسم گرامی‌داشت سردار رشید و سردار باقری حضور یابم. حقیقتاً این عزیزان عناصر ارزنده‌ای بودند که سوابق ارزشمندی چه پیش از انقلاب و چه در دوران جنگ تحمیلی داشتند. سردار رشید با تجارب فراوان، انسانی عمیق و جامع بود و امیدواریم افراد جایگزین بتوانند از عهده مسئولیت‌های ایشان برآیند.

وی در ادامه افزود: شهید باقری نیز به صورت گمنام در این سال‌ها مشغول امور مهمی بود و امنیتی که مردم امروز در آن زندگی می‌کنند، مرهون تلاش‌ها و مجاهدت‌های این عزیزان است. ما در فراق این بزرگواران عزاداریم اما نیروهای جایگزین و عموم مردم با انگیزه و توان بیشتر مسئولیت این راه را ادامه می‌دهند.

طحان‌نظیف با اشاره به انسجام ملی گفت: به فضل خدا مردم بار دیگر نشان دادند که منسجم، یکدل و در میدان حضور دارند. هر جا که انقلاب نیاز داشته به صحنه آمده‌اند. مسئولین نیز باید در قبال آنها اهتمام بیشتری در انجام وظایف خود داشته باشند.

وی با یادآوری پیام رهبر معظم انقلاب در پیامی به مناسبت اربعین شهدا افزود: رهبر انقلاب تکالیف هفتگانه‌ای را مشخص کردند و این تکالیف برای همه روشن است. هر کس در هر مسئولیتی باید وظیفه خود را در قبال مردم به خوبی انجام دهد و مسائل و مشکلات آنان را مرتفع کند.

سخنگوی شورای نگهبان در پایان تأکید کرد: روایت حماسه این ایام باید به دقت ثبت و ماندگار شود. مردم مانند کوه پشت نیروهای مسلح خود ایستادند و پشتیبان‌شان بودند. امیدواریم همه رهرو این شهدا باشیم و بتوانیم کشور و ملت را به قله‌های افتخار و اقتدار برسانیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه