logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  2. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  3. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  4. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  5. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  6. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  7. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  8. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  9. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  10. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  11. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  12. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  13. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  14. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  15. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  16. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  17. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  18. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  19. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  20. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه :

نام خبرنگار همواره با پیام و حقیقت گره خورده است

نام خبرنگار همواره با پیام و حقیقت گره خورده است
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: کارگزاران، تولیدکنندگان محتوا و خبرنگاران، در این عصر پیام‌­آور تغییرند. نام خبرنگار همواره با پیام و حقیقت گره خورده است و از این بابت رسالت خبرنگاران بسیار بزرگ و مهم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصغر جهانگیر در حاشیه نشست شورای مدیران این معاونت، با دعوت از کارکنان حوزه رسانه و اطلاع‌­رسانی، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار و شهدای عرصه رسانه به­‌ویژه شهید صارمی، به اهمیت روزافزون و لزوم ارتباط مستمر با رسانه‌­ها و خبرنگاران تاکید کرد.

وی در ادامه گفت: ساخت و اقناع افکار عمومی توسط رسانه‌ها اتفاق می‌افتد. رسانه می‌تواند هم واقعیات را به‌درستی نمایش دهد و درک دقیقی را برای مردم ایجاد کند و در عین حال این توانایی را دارد که قلب واقعیت کند و حق را باطل و باطل را حق جلوه دهد.

جهانگیر اضافه کرد: حساسیت کار رسانه‌ها نسبت به گذشته دو چندان شده است و ابعاد تهاجماتی که دنیای استکبار در حوزه رسانه‌ای ایجاد می‌کند نیز روز به روز بیشتر شده است. نقش رسانه در ترویج افکار بسیار کلیدی است.

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به اینکه رسانه‌­ها را رکن چهارم دموکراسی و حاکمیت می‌­دانند، گفت: زمانی که رسانه تبدیل به قوه‌ای شده که می‌تواند عملکرد دیگر قوا را به چالش بکشاند، یعنی همگی باید این رکن را به عنوان یکی از ارکان مهم سیاسی و اجتماعی بپذیریم و در کنش­گری­‌های خود به کار گیریم. به همین دلایل است که در جنگ ۱۲ روزه در کنار مراکز هسته‌ای، دانشمندان هسته‌ای و مراکز نظامی مرکز صداوسیمای ما را هم مورد حمله قرار داد و ارتباط اینها با هم نشان‌دهنده مرکز تولید قدرت است و نشان می‌دهد که مرکز نظامی و هسته‌ای ما و مرکز رسانه‌ای ما به یک اندازه تولید قدرت دارد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در ادامه رسانه‌­ای شدن را یکی از ویژگی­‌های بارز عصر کنونی دانست و گفت: هیچ حوزه­‌ای وجود ندارد که متاثر از رسانه­‌ها نباشد. به این اعتبار کارگزاران، تولیدکنندگان محتوا و خبرنگاران در این عصر پیام‌­آور تغییرند. نام خبرنگار همواره با پیام و حقیقت گره خورده است و از این بابت رسالت خبرنگاران بسیار بزرگ و مهم است.

وی ادامه داد: ما باید صدای خود را به جهانیان برسانیم چراکه صدای حق است و این صدا می­‌تواند تولید قدرت کند. لذا ما خواستار این قدرت اجتماعی هستیم و باید از کسانی که در این عرصه خدمت می‌کنند، حمایت و تقدیر کنیم. در این عرصه به‌­ویژه از خبرنگاران قضایی و اجتماعی تقدیر ویژه می­‌کنیم و امیدواریم همواره صدای حق و عدالت باشند.

به گزارش قوه قضاییه، جهانگیر در پایان نشست به مناسبت روز خبرنگار از کارکنان دبیرخانه ارتقای آگاهی­‌های عمومی و اطلاع‌­رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تقدیر و تشکر کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه