logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

دیدار مهم در حاشیه کنفرانس پارالمپیک آسیا؛

گفتگوی کوهپایه زاده با پارسونز؛ موافقت اولیه رئیس IPC با راه‌اندازی شاخه آسیایی کنفرانس ویستا

گفتگوی کوهپایه زاده با پارسونز؛ موافقت اولیه رئیس IPC با راه‌اندازی شاخه آسیایی کنفرانس ویستا
مذاکرات دوجانبه بین رؤسای فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان ایران و کمیته بین‌المللی پارالمپیک، برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان، در حاشیه برگزاری کنفرانس کمیته پارالمپیک آسیا، جلیل کوهپایه‌زاده، رئیس فدراسیون، با اندرو پارسونز، رئیس کمیته بین‌المللی پارالمپیک (IPC)، دیدار و گفتگو کرد. در جریان مذاکرات دوجانبه بین رؤسای فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان ایران و کمیته بین‌المللی پارالمپیک، زمینه‌سازی برای برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی پارالمپیکی در آسیا کلید خورد؛ گامی که می‌تواند چهره پژوهش و نوآوری در ورزش افراد دارای معلولیت را در سطح منطقه و جهان دگرگون کند.

در این دیدار، پارسونز موافقت اولیه خود را با راه‌اندازی شاخه آسیایی کنفرانس علمی ویستا (VISTA) اعلام کرد؛ ابتکاری که می‌تواند زمینه‌ساز تحولی در عرصه دانش و پژوهش‌های کاربردی مرتبط با ورزش افراد دارای معلولیت در سطح قاره آسیا باشد.

کوهپایه‌زاده در تشریح جزئیات این دیدار گفت: «با توجه به ظرفیت‌های رو‌به‌رشد علمی و پژوهشی در آسیا و پیگیری‌هایی که طی ماه‌های اخیر با همکاری کمیته پارالمپیک آسیا (APC) و IPC داشته‌ایم، خوشبختانه موفق شدیم موافقت اولیه آقای پارسونز را برای راه‌اندازی کنفرانس ویستا در آسیا جلب کنیم. این فرصت را باید به‌درستی مدیریت کرده و با حمایت کامل APC به فاز اجرایی برسانیم.»

رئیس فدراسیون همچنین با اشاره به اهمیت نقش پژوهش در سیاست‌ گذاری‌های آینده گفت: «کنفرانس ویستا آسیا می‌تواند نقطه تلاقی میان یافته‌های علمی و نیازهای عملی ورزشکاران در حوزه‌های مختلف از جمله معلولیت‌های جسمی، حرکتی، ذهنی، نابینایان و کم‌بینایان باشد. بدون شک این رویداد، به‌ویژه در بلندمدت، نقش مؤثری در ارتقاء استانداردهای ورزشی، تجهیزات، و حتی آموزش مربیان، داوران و ورزشکاران ایفا خواهد کرد.»

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه