اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جزئیات تولید ۱۰۰۰مگاوات برق پاک در ایران

جزئیات تولید ۱۰۰۰مگاوات برق پاک در ایران
معاون وزیر نیرو با اشاره به مبادله قرارداد ساخت ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه تجدید پذیر، اعلام کرد: امسال معادل ۳۵ سال گذشته نیروگاه برق بادی و خورشیدی در ایران احداث می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، هوشنگ فلاحتیان با اشاره به مبادله قرارداد ساخت ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه تجدید پذیر و پاک در سال ۹۳، گفت: وزارت نیرو درمجموع در سال جاری حدود یکهزار مگاوات قرارداد احداث نیروگاه‌های بادی و خورشیدی را با بخش خصوصی مبادله کرده که تعدادی از آنها موفق به ثبت سفارش و آغاز عملیات اجرایی شده‌اند.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی افزود: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری دست‌کم ۲۰۰ مگاوات نیروگاه بادی جدید در مدار قرار داده شود و این درحالی است که در ۳۵ سال گذشته تنها ۱۵۰ مگاوات نیروگاه بادی در کشور ایجاد شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه فعالیت‌های لازم برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی نیز در حال انجام است تا از این مسیر برق تعداد بیشتری از مدارس، مساجد، اداره‌ها و مشترکان خانگی ازطریق پنل‌های خورشیدی تامین شود، اظهار داشت: راهبرد صنعت برق توسعه استفاده و کاربرد انرژی‌های تجدیدپذیر است و براساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، در طول پنج سال آینده استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور چندین برابر می‌شود.

فلاحتیان با تشریح اهداف اجرای طرح نصب پنل‌های خورشیدی بر بام منازل، بیان کرد: در مرحله نخست اولویت را به مراکز عمومی همچون مدارس، مساجد و اداره‌ها داده‌ایم و هدف‌مان آشنایی بیشتر مردم با سلول‌های فتوولتاییک است.

معاون وزیر نیرو با یادآوری اینکه این اقدام در سراسر کشور انجام گرفته است و تعداد سلول‌های خورشیدی که در سال‌های ۹۲ و ۹۳ در کل کشور نصب شده، به‌شدت افزایش یافته است، تبیین کرد: ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی تا پایان سال جاری به ۱۰ مگاوات می‌رسد.

این مقام مسئول با بیان اینکه برای اینکه مشترکان برق انگیزه بیشتری برای نصب سامانه‌های فتوولتاییک پیدا کنند٬ ۵۰ درصد از هزینه آن را از محل عوارض ۳۰ ریال به‌ازای هر کیلووات ساعت به‌صورت بلاعوض و تا سقف ۴۵ میلیون ریال برای هر کیلووات قدرت نصب‌شده پرداخت خواهد شد، خاطرنشان کرد: در استان‌های مختلف این موضوع اطلاع‌رسانی شده و ثبت‌نام‌هایی انجام گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه