logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

جودو نوجوانان کاپ آسیا| کسب ۵ مدال رنگارنگ در روز نخست

جودو نوجوانان کاپ آسیا| کسب ۵ مدال رنگارنگ در روز نخست
در رقابت‌های کاپ آسیای جودو ۲۰۲۵ در رده سنی نوجوانان موفق به کسب ۵ مدال رنگارنگ شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سایت رسمی فدراسیون جودو؛ رقابت‌های جودوی کاپ آسیا – رده سنی نوجوانان – از بعدازظهر امروز در اَمان اردن آغاز شد و ملی‌پوشان کشورمان با کسب دو مدال طلا، یک نقره و دو برنز، روز نخست را با عملکردی موفق پشت سر گذاشتند.

در وزن منفی ۵۰ کیلوگرم، محمدرضا کاظمی پس از شکست مقابل حریف کویتی در دیدار نخست، در ادامه با پیروزی‌های متوالی برابر دو جودوکار اردنی و یک حریف سوری، به فینال رسید و با کسب مدال نقره، نخستین افتخار روز را برای تیم ایران ثبت کرد.

در وزن منفی ۵۵ کیلوگرم، ابوالفضل نظری رقابت‌های خود را با پیروزی بر نمایندگان کویت، لیبی و عراق آغاز کرد و در دیدار پایانی نیز با نمایشی مقتدرانه موفق شد حریف روسی‌الاصل حاضر با پرچم فدراسیون بین‌المللی (IJF) را شکست دهد و مدال طلای این وزن را از آن خود کند.

در وزن منفی ۶۰ کیلوگرم، یاسین پرهیزگار با سه پیروزی متوالی برابر نمایندگان اردن و سوریه (دو دیدار) به مدال طلا دست یافت تا دومین قهرمانی روز به نام ایران ثبت شود.

در وزن منفی ۶۶ کیلوگرم، یونس شعبانی ابتدا کویت و سپس اردن را شکست داد، در سومین مبارزه مغلوب حریف دیگری از اردن شد اما در دیدار رده‌بندی با غلبه بر دیگر نماینده اردن، مدال برنز را به گردن آویخت.

در بخش دختران، تارا باقری در وزن منفی ۴۴ کیلوگرم پس از شکست مقابل اندونزی در گام نخست، با دو پیروزی برابر حریفان سوری و اردنی، موفق به کسب مدال برنز شد.

بعد از ظهر فردا و در بخش پسران؛ سبحان حکیمی در وزن منفی ۷۳ کیلوگرم، حسین نوین در وزن منفی ۸۱ کیلوگرم، امیرحسین نظری در وزن منفی ۹۰ کیلوگرم و در بخش دختران سمیرا خاک خواه در وزن منفی ۶۳ کیلوگرم مقابل حریفات خود صف آرایی خواهند کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه