اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خلع سلاح حزب الله؛ زمینه سازی برای اجرای پروژه خطرناک «اسرائیل بزرگ»

خلع سلاح حزب الله؛ زمینه سازی برای اجرای پروژه خطرناک «اسرائیل بزرگ»
کارشناس و مجری شبکه المسیره یمن معتقد است تلاش برای خلع سلاح حزب الله با هدف زمینه سازی جهت اجرای پروژه خطرناک «اسرائیل بزرگ» صورت می‌گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد عبدالوهاب الشامی کارشناس و مجری شبکه المسیره یمن در نشست بین المللی «خلع سلاح حزب الله و آینده لبنان» که با حضور کارشناسان ایرانی، لبنانی و یمنی با اشاره به آیه ۱۰۲ سوره مبارکه نساء «وَدَّ الَّذینَ کَفَرُوا لَوْ تَغْفُلُونَ عَنْ أَسْلِحَتِکُمْ وَ أَمْتِعَتِکُمْ فَیَمیلُونَ عَلَیْکُمْ مَیْلَةً واحِدَةً…» گفت: دشمن منتظر است ما بی سلاح بشویم تا حمله کند.

وی افزود: این اتفاق درباره حزب الله مطرح است؛ دشمن می‌خواهد سلاح مقاومت در لبنان را بگیرد. پشت این قضیه آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند. دشمن به دنبال ضعیف کردن مقاومت لبنان است تا بر این کشور و منطقه مسلط بشود. سلاح حزب الله بود که سال ۲۰۰۰ جنوب لبنان را آزاد کرد. سلاح حزب الله بود که سال ۲۰۰۶ در مقابل ارتش رژیم صهیونیستی ایستاد. تلاش برای خلع سلاح حزب الله با هدف زمینه سازی جهت اجرای پروژه خطرناک «اسرائیل بزرگ» صورت می‌گیرد.

کارشناس یمنی افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی با سلاح‌هایی که در اختیار خودشان باشد مشکلی ندارند، بلکه با سلاح‌هایی که در دست آزادگان و شرافتمندان است، مشکل دارند. سلاح آزادگان است که امنیت را ایجاد می‌کند. دشمن از این سلاح می ترسد، زیرا مانع سلطه اش می‌شود.

به گفته احمد عبدالوهاب الشامی، سلاح مقاومت صرفاً یک ابزار جنگی نیست بلکه یک خط قرمز موجودیتی است. اگر خلع بشود دشمن پیشروی می‌کند و اگر بماند بازدارندگی دارد.

او ادامه داد: یمن معتقد است سلاح حزب الله، سلاح امت اسلامی است، سلاح شرافت است. حزب الله آبروی امت اسلامی را در سال های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ حفظ کرد. همه امت اسلامی وظیفه دارند از سلاح حزب الله حمایت و دفاع کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه