logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد

آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد
وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که شماری از شرکت‌های کشتیرانی و کشتی‌ها را به بهانه آنچه «قاچاق نفت ایران» خوانده، تحریم کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC) عصر سه‌شنبه با انتشار بیانیه‌ای ادعایی بر تارنمای وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد شبکه‌ای از شرکت‌های کشتیرانی و نفتکش‌ها به رهبری «ولید السامرائی»، بازرگان عراقی-سنت کیتسی، به فهرست تحریم‌ها افزوده شده است.

به ادعای دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC) این شبکه تحت هدایت «ولید السمرائی» با مخلوط کردن نفت ایران و عراق، آن را به‌عنوان نفت عراقی در بازار عرضه کرده است. در این بیانیه ادعایی آمده است که این اقدام صدها میلیون دلار درآمد برای ایران و این تاجر به همراه داشته است.

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز در این بیانیه مدعی شد: «عراق نباید به پناهگاه امنی برای تروریست‌ها تبدیل شود، به همین دلیل ایالات متحده برای مقابله با نفوذ ایران در این کشور اقدام می‌کند. با هدف قراردادن جریان درآمدی ایران از نفت، وزارت خزانه‌داری توانایی رژیم ایران برای انجام حملات علیه آمریکا و متحدانش را بیش از پیش تضعیف خواهد کرد.»

این اقدام تازه در ادامه تحریم‌هایی است که در ۳ ژوئیه سال جاری علیه شبکه دیگری از شرکت‌های نفتی اعلام شد. واشنگتن این بار نیز با استناد به فرمان اجرایی ۱۳۹۰۲ که بخش‌هایی از اقتصاد ایران از جمله حوزه نفت و پتروشیمی را هدف قرار می‌دهد، چنین اقدامی را توجیه کرده است.

با این حال، این تحریم‌ها همانند موارد گذشته هیچ‌گونه مبنای حقوقی و مشروعیت بین‌المللی ندارند و صرفاً اقدامی یکجانبه از سوی واشنگتن محسوب می‌شوند. کارشناسان تأکید دارند که سیاست‌های تحریمی آمریکا، به‌ویژه علیه ایران، فراتر از صلاحیت‌های شورای امنیت سازمان ملل بوده و با اصول حقوق بین‌الملل در تضاد آشکار است.

به باور تحلیلگران، واشنگتن با تکرار این اقدامات بیشتر به انزوای خود در عرصه جهانی دامن می‌زند؛ چرا که بسیاری از کشورها پیش‌تر نیز اعلام کرده‌اند که به تحریم‌های یکجانبه ایالات متحده پایبند نخواهند بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه