logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

یک شرط دیگر بروکسل درباره پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا

یک شرط دیگر بروکسل درباره پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا
گزارشگر ویژه پارلمان اروپا گفت، مقام‌های اوکراینی در ازای پیوستن کشورشان به اتحادیه اروپا باید تحریم‌ها علیه مخالفان سیاسی را لغو کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«مایکل گالر» گزارشگر ویژه پارلمان اروپا در جلسه عمومی پارلمان که درباره اوکراین و در شهر استراسبورگ برگزار شد، گفت: «ما از اوکراین می‌خواهیم که به رویه‌های سیاسی و تحریم‌ها علیه مخالفان پایان دهد تا بتواند عضوی از اتحادیه اروپا شود.»

 

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وی خاطرنشان کرد: «اوکراین باید برای تضمین چندجانبه‌گرایی و گفت‌وگوی سیاسی بین گروه‌های مختلف در پارلمان، تحریم‌های سیاسی علیه اپوزیسیون را بردارد.»

 

این مقام مسئول در پارلمان اروپا همچنین افزود، مقام‌های کی‌یف باید ممنوعیت سفر علیه قانونگذاران اپوزیسیون را لغو کند.

 

وی خاطرنشان کرد: «چندجانبه گرایی اعضای پارلمان باید حفظ شود و گفت‌وگویی سازنده بین گروه‌های سیاسی در پارلمان اوکراین صورت گیرد. تمامی محدودیت‌های مربوط به سفرهی خارجی نیز باید برداشته شوند.»

 

اتحادیه اروپا پیشتر هفت شرط برای آغاز مذاکرات درباره پیوستن اوکراین به این نهاد را ارائه کرده بود که شامل اصلاحات دادگاه قانون اساسی، اصلاحات قوه قضائیه، مبارزه با فساد مالی، مبارزه با پولشویی، اصلاحات ضد الیگارشی، اصلاحات رسانه‌ای و تغییر قوانین مربوط به اقلیت‌های ملی بود. پیش از این گفته شده بود اوکراین چهار شرط از این هفت شرط را رعایت کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه