logo
دوشنبه 20 مهر 1405 | دوشنبه 12 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  2. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  3. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  4. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  5. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  6. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  7. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  8. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  9. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  10. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  11. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  12. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  13. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  14. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  15. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  16. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  17. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  18. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  19. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  20. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران

لزوم شهامت تصمیم‌گیری مدیران در وزارت کشور

لزوم شهامت تصمیم‌گیری مدیران در وزارت کشور
مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت کشور بر ضرورت ایجاد فضایی برای تصمیم‌گیری شجاعانه مدیران تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدمهدی موسوی با اشاره به عملکرد مرکز حراست وزارت کشور اظهار کرد: ما در مرکز حراست به گونه‌ای عمل می‌کنیم که از مدیران و کارکنان وزارت کشور صیانت شود و صیانت کاملاً مفهوم ایجابی و نقش حمایتگر را دارد.

مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت کشور با اشاره به استفاده از ظرفیت وزارت کشور در انتصابات گفت: خراسان رضوی جز برترین استان‌های کشور بوده که از نیروهای وزارت کشور در انتصابات استفاده کرده است؛ زیرا کار وزارتخانه، تخصصی و حاکمیتی به شمار می‌آید.

وی به موضوع قوانین و مقررات اشاره کرد و افزود: قوانین و مقررات در کشور برای تحول کافی نیستند؛ اگر مدیری بخواهد گره‌ای از زندگی مردم و مشکلات شهرستان باز کند، این گونه قوانین دست و پا گیر هستند.

موسوی با تأکید بر اهمیت مردمداری گفت: رفتن در جمع مردم و شنیدن صدای جامعه باید مورد اهتمام ویژه فرمانداران و بخشداران باشد؛ گاهی فقط شنیدن حرف مردم می‌تواند جلب اعتماد عمومی را به همراه داشته باشد.

مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت کشور با اشاره به مدیریت زمان افزود: وقت ما در خدمت محدود است و باید ۸۰ درصد زمان خود را به کارهای مهم اختصاص دهیم؛ در کشور ۵۰ هزار طرح نیمه‌تمام داریم که علت آن اختصاص ندادن وقت‌ها به امور بااهمیت بوده است.

وی بر ضرورت امیدآفرینی تأکید کرد و گفت: امیدآفرینی به مردم باید در رویکرد نمایندگان عالی دولت باشد که بخشی از نبود آن به عملکرد مدیران و بخشی به جنگ روانی دشمن بر می‌گردد.

موسوی در پایان بر مشارکت نخبگان در امور اجرایی تأکید کرد و گفت: اداره کشور نیاز عقل منفصل دارد؛ مشارکت نخبگان در امور اجرایی از راهبردهای دولت است؛ چه بسا افراد صاحب‌نظری که راهکارهای بسیار خوبی برای برون‌رفت از مشکلات ارائه داد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه