اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پزشکیان:

موازی‌کاری‌ها باید ساماندهی و دستگاه‌های متولی آن ادغام شوند

موازی‌کاری‌ها باید ساماندهی و دستگاه‌های متولی آن ادغام شوند
رئیس جمهور مسئولان همه دستگاه‌های اجرایی را به تلاش مستمر در مسیر کاهش هزینه‌ها توصیه و تاکید کرد:موازی‌کاری‌ها و اقدامات تکراری باید سامان داده شده و دستگاه‌های متولی آنها در هم ادغام شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکصد و دهمین جلسه هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴، به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد.

رئیس جمهور در این جلسه ضمن تبریک دوباره به اعضای تیم ملی کشتی آزاد کشورمان به مناسبت قهرمانی در رقابت‌های جهانی کرواسی، ادای احترام ویژه آنان به پرچم جمهوری اسلامی ایران در یک آوردگاه جهانی را مایه غرور و افتخار برای کشورمان دانست و صمیمانه از این اقدام قدردانی کرد.

پزشکیان در ادامه این جلسه مسئولان و مدیران همه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی را به صرفه‌جویی و تلاش مستمر در مسیر کاهش هزینه‌ها توصیه و تاکید کرد: موازی‌کاری‌ها و اقدامات تکراری باید سامان داده شده و دستگاه‌های متولی آنها در هم ادغام شوند. البته قطعاً این سخن به معنای آن نیست که کارمندی اخراج شود، بلکه همه باید با هماهنگی برای کاهش هزینه‌ها همکاری کنند؛ مدیریت هزینه‌ها و ارتقای بهره‌وری با دستور پیش نمی‌رود و تحقق این اهداف را باید از خودمان شروع کنیم.

در این جلسه وزیر راه و شهرسازی گزارش مفصلی از برگزاری نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان ارائه کرد و رئیس جمهور در واکنش به آن اظهار داشت: وزرا و مسئولان دستگاه‌های اجرایی مرتبط تمام طرح‌ها و پروژه‌های مرتبط با توافقات میان ایران با دیگر کشورها از جمله پاکستان و روسیه را به خصوص در زمینه احداث خط‌آهن، با سرعت و جدیت دنبال کنند و ترجیحاً افرادی را به عنوان مسئول مشخص پیگیری اجرا و تکمیل این پروژه‌ها تا حصول نتیجه قطعی تعیین کنند.

پزشکیان افزود: میان ایران و کشورهای همسایه ظرفیت‌های متقابل متعدد و متنوعی وجود دارد که با تقویت روابط و گسترش همکاری‌ها و بالفعل کردن این ظرفیت‌ها می‌شود خیلی از نیازهای کشور را برطرف کرد. باید از ظرفیت‌های متقابل به شکل حداکثری بهره بگیریم تا منافع و نیازهای هر دو طرف تأمین شود.

در ادامه این جلسه وزیر کشور گزارشی از تصمیمات، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی، در خصوص تأمین پایدار آب، انرژی به خصوص برای نیروگاه‌ها و برق در زمستان ۱۴۰۴ ارائه کرد.

رئیس جمهور در واکنش به این گزارش نیز با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌ها باید دست به دست هم دهند و با اتخاذ تدابیر و راهکارهای مؤثر برای مدیریت مصرف، در کنار جلب حداکثری مشارکت مردم، تا حد امکان مصرف انرژی و برق را کاهش دهند، تصریح کرد: اطمینان دارم که اگر مدیریت مصرف به دغدغه عمومی تبدیل شود، می‌توانیم مصرف برق و انرژی را تا حد قابل توجهی کاهش دهیم. رسانه‌ها و به خصوص رسانه ملی نیز می‌توانند در این زمینه بسیار مؤثر عمل کنند.

در جلسه امروز هیئت دولت وزیر امور خارجه نیز گزارشی از نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب در دوحه و آخرین خبرها و همچنین مذاکرات مرتبط با اسنپ‌بک ارائه داد.

همچنین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کیفیت و جزئیات آغاز اجرای طرح بزرگ «نظام ارجاع و پزشک خانواده» در تمام روستاها و شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت از روز گذشته را، برای اعضای دولت تشریح کرد.

در بخش پایانی این جلسه نیز دکتر موالی‌زاده استاندار خوزستان، گزارشی از آخرین وضعیت آتش‌سوزی‌ها در بخش عراقی هورالعظیم و آثار زیانباری که در شهرهای مختلف استان به لحاظ آلودگی هوا و محیط ایجاد کرده است، ارائه کرد.

پیرو این گزارش، هیئت دولت کارگروهی را برای پیگیری این موضوع تعیین کرد تا از طریق ارتباطات دیپلماتیک با مسئولان عراقی، موضوع را پیگیری و اقدامات ضروری و ممکن برای متوقف ساختن آتش‌سوزی‌ها را تمهید کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه