logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

وزیر بهداشت اعلام کرد

درمان کودکان کمتر از ۷ سال همچنان رایگان/تاخیر بیمه‌ها در پرداخت طلب بیمارستان‌ها

درمان کودکان کمتر از ۷ سال همچنان رایگان/تاخیر بیمه‌ها در پرداخت طلب بیمارستان‌ها
وزیر بهداشت با اشاره به تاخیر بیمه‌ها در پرداخت‌ مطالبات بیمارستان‌ها و اختلال در زنجیره تأمین دارو، پرداخت حقوق پرسنل و سایر هزینه‌های بیمارستان‌ها، گفت: جلسه‌ای با حضور سران سه قوه و معاون اول رئیس‌جمهور در زمینه پرداخت مطالبات بیمه‌ای برگزار می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا ظفرقندی در حاشیه مراسم پاسداشت شهدای اقتدار و بهره‌برداری از بخش‌های نوسازی شده خیرساز  درمان کودکان مبتلا به هموفیلی و تالاسمی بیمارستان بهرامی که امروز (۲۹ شهریور) برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیمارستان بهرامی، یکی از قدیمی‌ترین بیمارستان‌های کشور و قدیمی‌ترین بیمارستان کودکان در کشور است. بخشی از این بیمارستان برای کودکان مبتلا به سرطان، هموفیلی و تالاسمی بازسازی شده و این بخش امروز افتتاح می‌شود.

وی با بیان اینکه بازسازی بخش‌ها با استفاده از ظرفیت خیرین انجام شده، تصریح کرد: بخش بازسازی شده به نام شهید مرضیه عسگری مزین است تا نام ایشان را گرامی بداریم. دکتر عسگری، سال‌های سال در بیمارستان بهرامی ارائه خدمت می‌کرد. در بازسازی‌ها، تمام بخش‌ها را نمی‌توان تخریب کرد بلکه می‌بایست آن را بازسازی کرد. این بخش بازسازی شده بسیار مجهز است و از تجهیزات روز استفاده می‌کند.

وزیر بهداشت درباره درمان کودکان و نقش آن در جوانی جمعیت گفت: مهمترین مسئله در زمینه جوانی جمعیت، حفظ و نگهداشت جمعیت است. یکی از مباحثی که در این زمینه باید به آن توجه کرد، کاهش مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی و آلودگی هوا است. بررسی‌ها بیانگر این است که ۷۰۰ هزار کودک در سطح جهان به دلیل آلودگی هوا سالانه جان خود را از دست می‌دهند. اگر پیگیر مسائل اقتصادی و اجتماعی هستیم به دلیل این است که خواهان یک جمعیت سالم هستیم.

وی درباره بیمارستان‌سازی با استفاده از ظرفیت خیرین گفت: در حال حاضر، بیمارستان‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت خیرین در سطح کشور در حال ساخت است که در سال جاری افتتاح می‌شوند. به طور مثال، بیمارستان سرطان که در مجموعه بیمارستانی امام خمینی ساخته می‌شود یک مجموعه بی‌نظیر در خاورمیانه به حساب می‌آید. امیدوارم بتوانیم وظیفه خود را در قبال مردم و مردمی که در جنگ ۱۲ روزه دچار آسیب شده‌اند با افتتاح بیمارستان‌ها انجام دهیم.

ظفرقندی با بیان اینکه بیمه درمان کودکان کمتر از ۷ سال رایگان شده، توضیح داد: خانواده‌های کودکان کمتر از ۷ سال هیچ فرانشیزی در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی پرداخت نمی‌کنند و این اولین حمایتی است که می‌توان در زمینه درمان بیماری‌های کودکان انجام داد. کودکان مبتلا به بیماری‌های خاص نیز مشمول حمایت‌های ویژه می‌شوند.

وی درباره پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها از سوی سازمان‌های بیمه‌گر گفت: پرداخت بیمه سلامت و تامین اجتماعی به موقع نیست و این موضوع فقط مختص بیمارستان‌های کودکان نیست بلکه تمام مراکز درمانی با این موضوع مواجه هستند. تاخیر در پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها سبب اختلال در تأمین دارو، پرداخت حقوق پرسنل و سایر هزینه‌های بیمارستان‌ها می‌شود. جلسه‌ای با حضور سران سه قوه و معاون اول رئیس‌جمهور در زمینه پرداخت مطالبات بیمه‌ای برگزار می‌شود.

وزیر بهداشت در پاسخ به پرسش ایسنا درباره چگونگی تامین اعتبار بیمارستان‌های کودکان برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال گفت: دولت، متعهد شده که درمان رایگان کودکان زیر هفت سال را در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی اجرا کند؛ با توجه به این شرایط سهم مربوط به بیمارستان‌ها می‌بایست به‌موقع پرداخت شود تا این طرح به‌درستی ادامه یابد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه