logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

‫نظر حداد عادل در مورد رفع حصر‬

‫نظر حداد عادل در مورد رفع حصر‬
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره تلاش فتنه‌گران برای رفع حصر سران فتنه گفت: آنها می‌خواهند وضعیت را به همان ماه‌های بعد از انتخابات بازگردانند که مسلماً شکستن حصر و از حصر بیرون آمدن آنها به ضرر کشور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، غلامعلی حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس در گفت‌و‌گو با سراج۲۴ درباره تحقق مطالبات فرهنگی رهبر معظم انقلاب و ابراز نگرانی معظم‌له در باب وضعیت فرهنگ اظهار داشت: استنباط بنده از سخنان رهبر معظم انقلاب درباره فرهنگ در آن مقطع این بود که بعد از تغییر دولت مشاهده شد که برخی فکر می‌کنند این تغییر دولت به معنای آن است که باید از شعارهای اصلی و ارزش‌های خود عقب‌نشینی کنیم و کوتاه بیاییم.

حدادعادل در همین زمینه ادامه داد: رهبری در آن مقطع تذکر این نکته را ضروری دانستند از این رو باید در تحقق این مطالبه ایشان تلاش کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اقدامات ایجابی برای تحقق این مطالبات به لزوم انجام اقدامات فرهنگی پخته، سنجیده، اصیل و سازمان یافته اشاره کرد و گفت: همچنین باید بر اقدامات دستگاه‌های فرهنگی نظارت کرد.

وی در ارزیابی خود از عملکرد دستگاه‌های فرهنگی دولتی خاطرنشان کرد: بعضی از عملکردهای آنها خوب و به بخشی از آن اقدامات آنها نیز انتقاد داریم. به طور مثال برخی فیلم‌ها خوب و برخی فیلم‌ها اشکال دارد که آنها را می‌بینیم و با آنها صحبت می‌کنیم و از سویی دیگر فیلم‌های خوب را نیز تایید و تقویت می‌کنیم.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار سراج۲۴ به سالگرد حماسه ۹ دی اشاره و درباره تلاش برای رفع حصر سران فتنه تصریح کرد: آنها می‌خواهند وضعیت را به همان ماه‌های بعد از انتخابات بازگردانند که مسلماً شکستن حصر و از حصر بیرون آمدن آنها به ضرر کشور است.

وی درباره تاکید کارشناسان مبنی بر اینکه بعد حصر آزادی نیست و احتمال اعدام سران فتنه وجود دارد گفت: این امر با دادگاه است و قوه قضائیه باید در این زمینه تصمیم بگیرد؛ شورای عالی امنیت ملی اختیاراتی دارد و این (حصر) مصوبه شورای عالی امنیت ملی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه