logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

مادورو در نامه به ترامپ چه نوشته است؟

مادورو در نامه به ترامپ چه نوشته است؟
معاون رئیس جمهور ونزوئلا در حساب خود در تلگرام تایید کرد که مادورو نامه یا به ترامپ نوشته و پیشنهاد گفت‌وگویی مستقیم بین دو کشور را مطرح کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«دلسی رودریگز» معاون «نیکولاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا نوشت، مادورو نامه‌ای را از طریق «ریچارد گرنل» فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ارسال و در آن، تمایلش را برای برگزاری مذاکرات مستقیم با ترامپ مطرح کرده است.

 

به نقل از خبرگزاری آناتولی، در این نامه گزارش‌هایی هم رد شده‌اند که مدعی‌اند ونزوئلا از پذیرش بازگشت مهاجران اخراجی امتناع کرده و تاکید دارد این داستان‌ها غلط هستند.

 

در بخشی از این نامه آمده است: «این مشکل به سرعت حل و فصل شد و طی گفت‌وگوهایی با ریچارد گرنل، ابهامات برطرف شد. این کانال ارتباطی تا به امروز بی‌نقص عمل کرده است.»

 

مادورو در این نامه خطاب به ترامپ همچنین سوابق کاراکاس را در مقابله با مواد مخدر پر اهمیت جلوه و تاکید کرده که ونزوئلا کشوری عاری از تولید مواد مخدر است. بر اساس داده‌های سازمان ملل،‌ تنها پنج درصد از مواد مخدر تولید شده در کلمبیا از طریق ونزوئلا ترانزیت می‌شود.

 

رئیس جمهور ونزوئلا همچنین نوشت: «فقط در سال جاری میلادی، ما بیش از ۷۰ درصد از آن درصد کوچک را که قصد عبور از مرز بیش از ۲۲۰۰ کیلومتری ما با کلمبیا را داشتند، خنثی کرده‌ایم؛ این رقم بسیار مهمی است. این ارقام، سابقه بی‌عیب و نقص ونزوئلا در مبارزه با قاچاق بین‌المللی مواد مخدر را تایید می‌کند؛ واقعیتی که توسط همه نهادها و آژانس‌های بین‌المللی مربوطه به رسمیت شناخته شده است.»

 

مادورو خاطرنشان کرد: «سربازان ونزوئلایی ۴۰۲ هواپیمای مرتبط با قاچاق مواد مخدر را منهدم کرده‌اند. این موضوع و سایر مسائل همیشه برای بحث مستقیم و صریح با گرنل، نماینده ویژه ترامپ، باز خواهد بود تا بتوانیم بر سر و صدای رسانه‌ها و اخبار جعلی غلبه کنیم.»

 

ترامپ پاسخ مستقیمی به سوالی درباره این نامه و درخواست ونزوئلا برای مذاکرات نداد اما گفت: «خواهیم دید که با ونزوئلا چه اتفاقی می‌افتد.»

 

البته ترامپ هنوز دریافت نامه مذکور را نه تایید و نه رد کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه