اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اوضاع اقتصادی اسرائیل هر روز بدتر از دیروز

اوضاع اقتصادی اسرائیل هر روز بدتر از دیروز
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت گزارش داد که اوضاع اقتصادی این رژیم طی هفته‌های گذشته با قطع روابط تجاری با دیگر کشورها بدتر شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صدی نیوز، روزنامه یدیعوت آحارونوت، که پر تیراژ ترین روزنامه در اسرائیل به شمار می‌رود، گزارش داد که اوضاع اقتصادی این رژیم طی هفته‌های گذشته و هم‌زمان با قطع روابط تجاری با دیگر کشورهای جهان به خصوص کشورهای دوست این رژیم بدتر شده و اقتصاد این رژیم شوک بی سابقه‌ای را تجربه کرده است.

کارخانه‌ها در سرزمین‌های اشغالی شاهد کاهش قابل توجه سفارش از سوی مشتریان بوده اند و شرکت‌های خارجی و به خصوص شرکت‌های فعال در زنجیره تأمین کالا در سطح بین المللی خرید کالاهای اسرائیلی را متوقف کرده اند که همه اینها نشان دهنده شدت گرفتن انزوای اقتصادی رژیم صهیونی است.

از سوی دیگر کارشناسان اقتصادی هشدار داده‌اند که به‌زودی مؤسسه رتبه بندی مودیز هم به خاطر افزایش سرسام آور هزینه‌های نظامی این رژیم و تردید نسبت به توانایی آن در کنترل بدهی‌های خود رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی را کاهش خواهد داد.

کارشناسان در سرزمین‌های اشغالی می‌گویند که تجارت به خصوص در حوزه صنعت در اسرائیل به شکل بی سابقه‌ای کاهش یافته و حتی کشورهایی که روابط بسیار دوستانه و نزدیکی با اسرائیل داشته اند نیز معامله با این رژیم را به میزان قابل توجهی کاهش داده اند.

گفته می‌شود حتی طرف‌هایی که می‌خواهند با اسرائیلی‌ها قرار مذاکره بگذارند نیز اصرار دارند که نه خبر و نه تصویر آن به هیچ وجه منتشر نشود.

رونن تومر، رئیس انجمن صنعتگران رژیم صهیونیستی، می‌گوید در یکی از ملاقات‌ها تنها ساعتی پس از دیدار با یک هیئت در یکی از کشورهای بسیار دوست اسرائیل، در واتساپ به ما پیام دادند که همه عکس‌های این نشست را پاک کنیم و هیچ خبری در مورد آن منتشر نکنیم.

وی می‌گوید: ما جا خوردیم، چرا که قبلاً به شدت از ما استقبال می‌کردند و قراردادهای خوبی با ما می‌بستند اما شرایط به شکلی بنیادین تغییر کرده است‌.

صادر کنندگان و وارد کنندگان اسرائیلی هم می‌گویند که طی هفته‌های گذشته شاهد لغو بسیاری از قراردادهای خود و عدم تمدید آنها از سوی طرف‌های خارجی بوده اند.

آنها اعلام کرده اند که برخی شرکت‌ها اعلام کرده اند که در شرایط کنونی واردات از اسرائیل را متوقف کرده اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه