logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

اسلامی:

تأسیسات هسته‌ای بازسازی خواهند شد

تأسیسات هسته‌ای بازسازی خواهند شد
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: با وجود فشارهای بین‌المللی، تاسیسات هسته‌ای تخریب شده در حمله متجاوزانه آمریکا، بازسازی خواهند شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در اظهاراتی اعلام کرد که تأسیسات هسته‌ای کشور که در جریان تجاوز وحشیانه ایالات متحده در اول تیرماه نابود شده‌اند، به‌رغم فشارهای بین‌المللی و تهدید حملات بیشتر اسرائیل، بازسازی خواهند شد.

وی که با شبکه اسکای نیوز گفتگو می‌کرد، اظهار کرد: کاملاً طبیعی است که در جریان حمله نظامی به تأسیسات هسته‌ای، آنها آسیب ببینند و زیرساخت‌ها نابود شوند. آنچه مهم است، این است که علم، دانش، فناوری و صنعت، ریشه‌های دیرینه و عمیقی در تاریخ ایران دارند.

ایالات متحده در ۲۲ ژوئن (یکم تیرماه) با استفاده از بمب‌افکن‌های بی -۲ سه سایت هسته‌ای در ایران، شامل تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان را هدف قرار داد. تصاویر ماهواره‌ای از محل این تاسیسات خسارات عمده‌ای را نشان می‌دهد، اما از آنجا که برخی از آنها در اعماق کوه‌ها قرار دارند، تعیین میزان دقیق خسارات بمب‌های آمریکایی دشوار است.

کمی پس از حملات، وزیر امور خارجه ایران اذعان کرد که خسارت جدی و زیادی وارد شده است.

اما محمد اسلامی که معاون رئیس جمهور ایران نیز هست، از حق کشور برای توسعه توانایی هسته‌ای خود دفاع کرد و همان‌طور که جمهوری اسلامی ایران بارها گفته است، تاکید کرد که این کار برای مقاصد صلح‌آمیز است.

درصد غنی‌سازی وقتی بالاست، لزوماً برای سلاح نیست

اسلامی در پاسخ به این سوال که «چرا ایران نیاز به غنی‌سازی اورانیوم تا سطوح نزدیک به درجه تسلیحاتی دارد؟» گفت: درصد غنی‌سازی که در افکار عمومی و رسانه‌ها مطرح می‌شود، توسط سیاستمداران، شیادان و دشمنان ما ارائه و به آن دامن زده می‌شود.

وی ادامه داد: درصد غنی‌سازی وقتی بالاست، لزوماً برای سلاح نیست. ما برای ابزارهای اندازه‌گیری دقیق و حساس به غنی‌سازی بالاتری نیاز داریم. هیچ‌کس این اقلام را به ما نمی‌فروشد. ما سال‌هاست که تحت تحریم هستیم.

اسلامی تاکید کرد: ما به این محصولات برای سیستم ایمنی راکتورهایمان و برای فرآیندهای حساس مورد استفاده برای مدیریت راکتورهایمان نیاز داریم.

نیازی به مذاکره با آمریکا نیست

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به اسکای نیوز گفت که تهران پس از جنگ اخیر با آمریکایی‌ها مذاکره نخواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه «نیازی به مذاکره با آنها نیست» خاطر نشان کرد: دولت آمریکا ظلم بزرگی به مردم ایران کرده، از ابتدای انقلاب اسلامی ضربات سنگینی به ایران وارد کرده و اخیراً حملات نظامی علیه کشورمان انجام داده است.

مذاکره با دشمنی مثل آمریکا بیهوده است

اسلامی در ادامه بیان کرد: دشمن، دشمن است حتی اگر خصومتی نشان نداده باشد. این در حالی است که دشمنی آنها همواره زیاد بوده است، مذاکره با چنین دشمنی بیهوده است.

وی افزود: آنها در حالی که مذاکرات غیرمستقیم انجام می‌شد و مذاکرات ما در جریان بود، عملیات نظامی انجام دادند.

دیگر کسی نمی‌تواند به آمریکا اعتماد کند

معاون رئیس‌جمهور ایران یادآورد شد: آنها به میز مذاکره آمدند و سپس آن را رها و فراموش کردند که قولی داده بودند و توافقی کرده بودند. دولت آمریکا پر از وعده‌های عمل نشده است. وعده‌های عمل نشده زیادی دارد و دیگر کسی نمی‌تواند به آنها اعتماد کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه