تحقق ارائه خدمات با کیفیت به مردم در سایه دولت الکترونیک
مدیرکل دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری مرکزی گفت: وی با بیان اینکه ارائه خدمات با کیفیت به مردم در سایه دولت الکترونیک محقق می شود، افزود: این امر می تواند در سلامت اداری و چابک سازی دولت هم موفق باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیارآفتاب، علی میزرایی، مدیرکل دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری مرکزی در اولین جلسه شورای راهبردی مدیریت با اشاره به اینکه اصلاح ساختار نظام اداری لازم و ضروری است، گفت: در همین راستا دولت اصلاح سیستم اداری را در دستور کار خود قرار داده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
میرزایی اظهار کرد: در این راستا دولت قصد دارد گام به گام در مرحله اول ۳۰ برنامه برای ۳۰ دستگاه و در مرحله دوم ۳۰ برنامه برای ۵۰ دستگاه اجرایی ارسال کند تا بر این اساس، ارزیابی عملکرد دستگاه مورد بررسی قرار گیرد.
,,
وی با بیان اینکه ارائه خدمات با کیفیت به مردم در سایه دولت الکترونیک محقق می شود، افزود: این امر می تواند در سلامت اداری و چابک سازی دولت هم موفق باشد.
,,
مدیرکل دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری مرکزی گفت: اعتقاد داری برای اصلاح ساختار اداری راهی جز اجرای این اصلاحات نداریم و باید در این خصوص مطابق با برنامه اقدامات را انجام دهیم.
,,
میرزایی ادامه داد: برای اجرای بهتر این نقش راه در اصلاح سیستم اداری از ابتدای سال جلسات آموزشی فراوانی را برگزار کرده ایم تا بتوانیم به نحوه مطلبوبی این طرح را در استان اجرایی کنیم.
,,
مدیرکل دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری مرکزی به واگذاری کارها به بخش خصوصی نیز اشاره کرد و افزود: با واگذاری های که در بخش خصوصی داشته ایم بخش خصوصی را رقیب دولت کرده ایم و خدماتی را بخش خصوصی ارائه می کند بهتر از دولت است.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه