اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تعیین قیمت برق در بورس انرژی

تعیین قیمت برق در بورس انرژی
معاون فنی سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق ایران (ساتبا) گفت: هرچه زمین مشترکان به شبکه انتقال برق نزدیک تر باشد هزینه های نصب به مراتب کمتر خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا پرنده مطلق معاون فنی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق ایران روز سه شنبه در حاشیه هفتمین کنفرانس نیروگاه‌های خورشیدی ایران گفت: هرچه این نیروگاه‌ها زیر دکل‌های انتقال برق قرار گیرند، هزینه‌های نصب کمتر شده و به نفع مشترک خواهد بود.

وی ادامه داد: هرچه زمین از شبکه فاصله بیشتری داشته باشد هزینه‌ها را بیشتر خواهد کرد و این هزینه نیز باید حتماً توسط سرمایه گذار انجام شود.

معاون فنی ساتبا خاطرنشان کرد: زمین مناسب و نزدیک به شبکه برق، کاهش هزینه را به دنبال دارد و در عین حال تأمین زیرساخت‌ها و هزینه انتقال توان نیروگاه نیز بر عهده سرمایه گذار است.

پرنده مطلق درباره نیروگاه پنج کیلوواتی خانگی گفت: تا امروز قرار نبوده عملاً برق خود را در بورس انرژی به فروش برسانند و فقط قرارداد خرید تضمینی داشتند.

وی ادامه داد: باتوجه به استقبال خوبی که در بورس سبز انرژی در رابطه با خرید برق شده، به سمتی رفته‌ایم که بتوانیم یک سری شرکت‌ها را فعال کنیم. مجموع این انرژی‌ها را با قراردادهایی که می بنیدیم در تابلوی سبز معامله کرده و منافع آن را در اختیار بخش خانگی قرار دهند.

معاون فنی ساتبا خاطرنشان‌کرد: نیروگاه‌های پشت بامی این فرصت را فراهم می‌کنند که برق در محل مصرف، تولید شده و این سبب شده به سمت طرح کلی برای ایران سبز برویم.

وی بیان‌داشت: این طرح در حقیقت احداث نیروگاه‌های سه مگاواتی در زیر خطوط توزیع است.

به گفته معاون فنی ساتبا قیمت برق در بورس انرژی است و نرخ برق عرضه شده در بورس انرژی بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود.

پرنده مطلق ادامه داد: اگر خریداران به این قیمت‌ها اعتراض دارند، باید بدانند که دولت هیچ دخالتی در عرضه و تقاضا ندارد.

وی افزود: در واقع اگر کسی می‌گوید که قیمت برق بالا است، به این معناست که از نظر او خرید برق صرفه اقتصادی ندارد. در مقابل، اگر کسی این برق را خریداری کرده، به این معناست که برای او صرفه اقتصادی داشته است.

معاون فنی ساتبا خاطرنشان کرد: ما باید به دو جنبه توجه کنیم؛ یکی هزینه برق مصرفی و دیگری هزینه فرصت از دست رفته است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه