پرسپولیس و استقلال نقشی در برد تیم ملی نداشتند!

پرسپولیس و استقلال نقشی در برد تیم ملی نداشتند!
بازیکنان دو تیم استقلال و پرسپولیس در دیدار مقابل بحرین به میدان نرفتند تا سرخابی‌ها نقشی در پیروزی تیم ملی نداشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابازیکنان اصلی تیم ملی فوتبال ایران فردا ریکاوری خواهند کرد و بازیکنان ذخیره نیز تمرین سبکی انجام می‌دهند. همچنین قرار است ملی‌پوشان از فردا از ملبورن عازم سیدنی شوند تا تمرینات جدی خود را از روز سه‌شنبه دنبال کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

خبر دیگر از تیم ملی اینکه تاکنون حدود 25 هزار بلیت دیدار تیم‌های ایران و قطر فروش رفته است. به نظر می‌رسد اکثر این بلیت‌ها را ایرانی‌‌ها خریداری کردند چراکه در سیدنی همچون ملبورن ایرانی‌های زیادی حضور دارند. این ورزشگاه گنجایش 84 هزار نفری دارد.

,

ایران در حالی امروز توانست مقابل بحرین به برتری برسد که هیچ کدام از بازیکنان استقلال و پرسپولیس به میدان نرفتند. در تیم ملی از استقلال محسن فروزان، امیرحسین صادقی، امید ابراهیمی، خسرو حیدری و هاشم بیک‌زاده حضور داشتند که البته بیک‌زاده به علت شکستگی از ناحیه دستش نتوانست تیم ملی را در جام ملت‌ها همراهی کند و همچنین خانزاده مدافع پرسپولیس که جایگزین هاشم بیک‌زاده شده بود در این دیدار به میدان نرفت.

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه