مدیرکل پزشکی قانونی مازندران:

دسترسی قرص برنج در مازندران محدود شود

دسترسی قرص برنج در مازندران محدود شود
شمار جان‎باختگان ناشی از مصرف قرص برنج در مازندران 42 درصد افزایش پیدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از  بلاغ، علی عباسی مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با اشاره به مرگ 68 مازندرانی مصرف‌کننده قرص برنج در 9 ماه امسال اظهار داشت: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 42 درصد بیشتر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با بیان اینکه از این تعداد 41 نفر متأهل و بقیه مجرد بودند، افزود: 42 نفر مرد و ما‌بقی زن هستند که بیشترین آمار هم مربوط به مقطع تحصیلی راهنمایی با 18 مورد و کمترین آن بی‌سوادها با چهار مورد است.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران ثبت بیشترین آمار فوتی ناشی از مصرف قرص برنج را شهرستان‌های ساری با 17، بابل 16 و آمل با 9 مورد ذکر کرد و بیان داشت: سنین 20 تا 40 سال با 66 درصد بیشترین آمار را به خود اختصاص دادند.

عباسی گفت: در این مدت اردیبهشت‌ماه با 10 و فروردین‌ماه و خردادماه هر کدام با 9 مورد بیشترین ماه‌هایی بود که در آن خودکشی با قرص برنج اتفاق افتاد.

به گفته مدیرکل پزشکی قانونی مازندران، اعمال محدودیت‌های جدی‌تر در دسترسی افراد به این ماده مهلک، برخورد با توزیع‌کنندگان آن و بالا بردن آگاهی افرادی که به قصد تهدید خانواده‌ها، جان خود را به خطر می‌اندازند، مورد تأکید است.
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه